Bebek İkinci El park yatak satıyorum

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
22
158
39
İstanbul
elimde az kullanılmış crespo marka park yatak var kızım yatağında yatmayı pek sevmediği için temiz yatak iç yatağı ile beraber pazarlıksız 70 liraya satıyorum
ilgilenenler arkadaşlara duyurulur

$552620_200-200.jpg
umrım olmuştur resim yükleme

rengi pembe tatlım ancak üstüne beyazdan bi örtü dikersen yapan arkadaşım çok erkeğede kullanabilirsin inan çok temiz yatağım ben istanbuldayım sen nerdesin

oooo o olmadı ıste esım benım acayıp takıntılıdır yaaaa pembeyı gorunce of ya begenmıstımde ben ankaradayım ayrıca

bızım odamız var ayrıca 2 kucuk besıgı var ama cok yaramaz kalkıyor gecen dustu besıkden o yuzden parka yatak almak ıstıyordum

hımm anladım canım kaçırdın şansını o zaman kazn marka kırmızı lacivert vardı oğlanın yatağı ama o satıldı şimdide bunu satıyorum ama dediğim gibi böyle tam pembe değil gerçi gül kurusu gibi duruyor ama genede erkeğe çok gitmez dediğim gibi sadece kılıf dikerek kullanabilirsin onada uğraşırmısın uğraşmazmısın bilemem bide burdan ankaraya en az 25 lirada kargo tutar

bende and yakasndaym, bütün malzemeleri tam mı resmdekı gbi? keşke sendeki orjinal resmini görebilsek ölçülerini falan yazsan yatak nasıl kılıfı falan yıkanabiliyo mu? Çok sordum ama değsin istiyorum arkadaşm, hakkını helal et.:16:

bende and yakasndaym, bütün malzemeleri tam mı resmdekı gbi? keşke sendeki orjinal resmini görebilsek ölçülerini falan yazsan yatak nasıl kılıfı falan yıkanabiliyo mu? Çok sordum ama değsin istiyorum arkadaşm, hakkını helal et.:16:

sor arkadaşım ne demek aşk olsunn
yatağı son 9 aydır kullanmıyorum o yüzden kaldırdım paketinde duruyor bu tarafa geçme imkanın varsa açar gösteririm beğenirsen alırısn and yakaısnın ne tarafındasın birde ben geçersem beykozda kardeşim var çünkü gösteririm

sorularını cevaplayayım tüm malzemeleri resimdeki gibi yatağın rengi üstündeki modeller üstündeki süsler herşeyi ile aynı yatak birebir uzunluğuda aynı orjinal resim koyarım ama şöyle çocuklar içindeyken çekilmiş resim var istersen öyle koyarım kılıfı çıkıp yıkanmıyor hayır ama nemli bezle siliniyr zaten leke tutmuyor ve silindimi parıl parıl parlıyor zaten şuan bile bi leke yok üstünde tertemiz başka sorun varsa seve seve cevaplarım ha yataktanda bahsedeyim yatağın kılıfı çıkanıp yıkanabiliyor ben ortopedik diye aldım normal biizm yataklarımız gibi yatak mekan yatak diyolar ya onlardan ince süngerlerden değil :)

saol arkadaşım yaa, eşimı kandırırsam pazar günü okmeydanına geçeriz yoksa ben metrobuse atlar gelırm kardeşimle nasipse olur arkadaşım ben özelden sana cep nomu yazıcm gelmeden ararm ben senı sen cgr atsn yeter:34:

Back