• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak kullanan bebişlerin anneleri...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
arkadaşlar bebeğim 9 aylık.. park yatağımız var.. şimdilik en üst kademesinde yatıyor.. alt kademeye geçirecem ama bi sorunumuz var.. hani beşiğin yanlarına bebek nevresim takımında olan örtülerden geçiriyoruz ya, alt kademeye geçince onu nasıl yapcaz.. benim ıoğlum yandaki filelere başı değince uyanıyor, huzursuz oluyor.. hadi üst kısmındayken verdikleri mandallarla tutturuyoduk ama alta geçince napıcaz?

arkadaşlar bebeğim 9 aylık.. park yatağımız var.. şimdilik en üst kademesinde yatıyor.. alt kademeye geçirecem ama bi sorunumuz var.. hani beşiğin yanlarına bebek nevresim takımında olan örtülerden geçiriyoruz ya, alt kademeye geçince onu nasıl yapcaz.. benim ıoğlum yandaki filelere başı değince uyanıyor, huzursuz oluyor.. hadi üst kısmındayken verdikleri mandallarla tutturuyoduk ama alta geçince napıcaz?

canım merhaba bizim de park yatağımız var alt kademeye geçince yatak koruyucuları kullanamıyoruz sanırım çünkü ben onlardan beğenmiştim de tavsiye etmemişlerdi uyku sati almıştım bende..
alt kademeye geçtik bizde çünkü ömür ayağını atıp dönmeye çalışıyordu..hiç birşeyle tutturmuyorsun direkt yatağı koyuyorsun..
alta geçince biraz aşağıda oldu gibi geldi bana altına battaniye koydum biraz yükselttim güzel oldu..

yardımcı olabildim mi bilmiyorum canım.. ben bunları yaptım paylaşmak istedim.. sevgiler..

bizim uyku setinin kenarlıkları ve bağlama ipleri uzunmuş ben normal karyola için uyku seti almıştım Belisten yettiği kadar o filenin deliklerinden geçirerek ve köşelerden geçirerek bağladım altta da yatak var yükseltiyor tabi biraz (onlara uygun sünger yatak) alta birşeyler de koyabilirsin yükselsin diye.

Back