How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları park yatak konusunda yardım

serra42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
19
0
86
İstanbul
merhabalar 1 aylık bir oğlum var doğmadan önce karyola almıştık ama maalesef yatıramadık karyolasında oğlum uyurken sallanmak istiyor o yüzden bizde park yatak aldık hem ilerde de oyun parkı olarak kullanır diye. bu forumdaki yorumlardan STORK garden almıştım ama sallarken çok hışırdıyor kumaşların birbirine sürtünmesinden dolayı. Şimdi onu KRAFT la değiştirmeyi düşünüyorum ama onda da böyle bir sorunla karşılaşırmıyım?? Kraft kullananlar böyle bir sorun yaşıyorlar mı?? şimdiden teşekkürler

ben kraftın jenny modelini kullanıyorum.Ondada kumasların sürtmesden değil ama sesi cıkıyo gıcır gıcır ama bizi pek etkılemeedi

bizimde chicco var çok memnunuz hiç hışır hışır yapmıyoor görüntüsüde çok şık kahverengi ve turuncu bizimkinin rengii

biz de ilk başta chicco almayı düşündük uzaktan kumandalı olanından ta ki kraftı görene kadar.chiccoyu tam paket yaptırıyoduk arkadaşlarla almaya gitmiştik çok küçük dediler hakikaten de öyleydi kraf hem geniş hem de fonksiyonlu.amaaaa o da gıcırdıyoo:)hangi marka alırsanız alın bebek yattıkten kısa bir süre sonra gıcırdamaya başlar hele bi de bizim bebiş gibi canawarsa:)içinde tutamıyoruz.yarın tam 8 aylık oluyo.anlııcaanız kraftta da gıcırdama oluyo.oğlumu öperken eğilip yatağının içine elimi koyduğumda gıcırdıyo.bi de sallarken oluyodu ama sallamıyoruz artık.kısa bi süre sallamıştım şimdi kendi uyuyo

Bebekten bebeğe değişiyo
her yeni bir eşya alındığında keşke başka birşey alsaydım diyorsun.Bebeklerin huylarıda değişiyor ...marka olarak chicco diyebilirim hem diğerlerine göre daha az yer kaplıyor ve malzemesi iyi..bizimkine hem park yatak hemde karyola aldık 3 . aya kadar yan yatırma süngerinde uyudu süngerin şekli acayip oldubilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

merhabalar,bende 25 haftalık hamıleyım ve park yatak almayı dusunuyoruz.fakat pek bılgım yok hangı marka ıyı kabaca yazılanlara baktım hısırtı yapıyo dıye yazmıslar.bebegı uyandıracak kadarmı ses yapıyor?bırde kac yasına kadar yatabılıyorlar?ınternetten kraftın bır modelı cok hosumuza gıttı.magazada bakmayı dusunuyorum,kraftın her modelının kumasları aynımı?sımdıden tesekkurler...

merhabalar,bende 25 haftalık hamıleyım ve park yatak almayı dusunuyoruz.fakat pek bılgım yok hangı marka ıyı kabaca yazılanlara baktım hısırtı yapıyo dıye yazmıslar.bebegı uyandıracak kadarmı ses yapıyor?bırde kac yasına kadar yatabılıyorlar?ınternetten kraftın bır modelı cok hosumuza gıttı.magazada bakmayı dusunuyorum,kraftın her modelının kumasları aynımı?sımdıden tesekkurler...

PİERRECARDİN PS 132 İC DİZAYN GENİŞ 3 KADEME AYARLI BİLGİNİZ OLSUN DERİM
2010 MODELLERİNİN KUMAŞLARIDA COK FARKLI:emir_bebek::emir_bebek:

ben de kraftın jenny modelini kullanıyorum belli bi zaman sonra gıcırdama hışırtı oluyo ama bizi etkilemede doğduğundan beri onda yatıyor

Back