Park Yatak İçine Hangi Yatak?

S1la

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
102
38
29
Merhaba arkadaşlar, nasipse doğacak bebeğim için park yatak aldım içindeki süngeri çok kalitesiz olduğu için ayrıca içine bir yatak almak istiyorum. Forumda araştırdım fakat net bir şeye denk gelmedim. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Merhaba ben yataş mini twiny yatak tercih ettim çok memnunum çift taraflı bir tarafı bebekken yatması için sert diğer yüzü ise daha yumuşak. 9 aydır kullanıyoruz tavsiye ederim

Merhaba işbir yatak arya modelini kullanıyorum çok memnunum.

Merhaba ben yataş mini twiny yatak tercih ettim çok memnunum çift taraflı bir tarafı bebekken yatması için sert diğer yüzü ise daha yumuşak. 9 aydır kullanıyoruz tavsiye ederim
Ürünü aldım 20 gündür kargoda ulaştırmadılar ve iptal ettim. Yorumlarda da çökme problemi yaşayanları görünce üründen soğudum.

Ürünü aldım 20 gündür kargoda ulaştırmadılar ve iptal ettim. Yorumlarda da çökme problemi yaşayanları görünce üründen soğudum.
Yani 9 aydır bir fiil kullanıyoruz bir sorun olmadı hatta 5.5 yaşında birde oğlum var kardeşnddn çok o girip hopluyor zıplıyor üstünde. Bayağı memnunum ben trendyoldan almıştım aksine iki gün içerisinde elimdeydi. Tabii memnuniyet görecelidir kişiden kişiye değişir ama ben sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…