Park yatak, bebek arabası markası önerisi ..

Bsraa78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
43
12
3
30
Merhaba arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim artık yvaş yavaş eşyalarını almaya başlayacağım. Fakat bebek odası şuanlık yapmayacağım. (2+1 evim çünkü) İlerleyen zamanlarda yaparım. O yüzden yatakodasına uygun olacak şekilde park yatak almak istiyorum. Fakat araştırdığımda karar veremedim. Bi marka kumaşı haşır kihuşır ediyor diye bir marka ayakları sağlam değil vs. Diye eledim. Bana önerebileceğiniz memnun kalacağınız yatak ve bebek arabası önerir misiniz

Merhabalar benim aldığım park yatak Holmer Marka idi , genel anlamda memnunum 🤗 kuzunuza sağlıcakla kavuşun inşallah 🌸🌸🌸

Kraft beşik alacağım yatağı da yataş düşünüyorum chico önerilmiş ama 25 bin pahalı geldi bana

Merhaba arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim artık yvaş yavaş eşyalarını almaya başlayacağım. Fakat bebek odası şuanlık yapmayacağım. (2+1 evim çünkü) İlerleyen zamanlarda yaparım. O yüzden yatakodasına uygun olacak şekilde park yatak almak istiyorum. Fakat araştırdığımda karar veremedim. Bi marka kumaşı haşır kihuşır ediyor diye bir marka ayakları sağlam değil vs. Diye eledim. Bana önerebileceğiniz memnun kalacağınız yatak ve bebek arabası önerir misiniz
Bebek arabasını hafif katlanabilen bi model alın kesinlikle.Ben travel sistem aldım bin pişman oldum.çok yer kaplıyor.Park yataklar hakkında hiçbir fikrim yok ama anne yanı sallanır abşap beşikler de güzel oluyor.(sepet olanlar değil)

Selam, park yatak kraft plain kullanıyorum,ama ilk 6 ay anne yanı beşiği kullandım chicco nun,2 sindende memnunum park yatak derin ilk aylar zor olabilir
Bebek arabası , inglesina kullandım anne kucağıda vardı,oturmaya başlayınca kabin boy cybex benim işimi görüyor,

++ bu arada inglesina önermem çok ağır kullanışlı değil bir ton para,değmez eklemyi unutmuşum

Selam, park yatak kraft plain kullanıyorum,ama ilk 6 ay anne yanı beşiği kullandım chicco nun,2 sindende memnunum park yatak derin ilk aylar zor olabilir
Bebek arabası , inglesina kullandım anne kucağıda vardı,oturmaya başlayınca kabin boy cybex benim işimi görüyor,
Kademeli park yatak alsam anne yanına denk gelenden nasıl olur?

Bana hepsi aynı geliyor 😂 o zaman indirimdeydi baktım yorumları da iyi alman markası sağlam falan yazmışlardı aldım gitti
Evet benim istediğim yatakla bir olsun bir de 2 yaşına kadar yatsın sallanma vs gerekli mi bilmiyorum

Park beşik mamma marka yatağı da Kraft marka kısa süre kullansam da memnun kaldım. Park yatakta tek tarafın aşağıya inmesine dikkat edin her modelde olmuyor. Bebek arabası travel önermem çok hantal oluyor tek başına açmak kapatmak sıkıntı ve arabada da çok yer kaplıyor kabin tipi bebek arabaları daha kullanışlı.

Evet benim istediğim yatakla bir olsun bir de 2 yaşına kadar yatsın sallanma vs gerekli mi bilmiyorum
Ben sallanma şeyinden memnunum ya güzel bir salınımı var hen istemiyorsan kapatabiliyorsun. Kenarında gözleri falan da var baya eşya alıyor. Bazen kızım ve üç kedimiz içinde oyun oynuyor mesela öyle garc gurc ses duymadım henüz kızım 1 yaşında.

Yoyko aldım memnunum, arkadaşlarım Elele kullanıyor onlar da memnun. Elele fiyat performans görünüyor şuan alacak olsam onu alirdim

Back
X