• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Park yatak arıyorum

blntkbr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
73
11
38
33
Arkadaşlar merhaba kızım için temiz park yatak arıyorum gaziantep çevresi tercihimdir.

Arkadaşlar merhaba kızım için temiz park yatak arıyorum gaziantep çevresi tercihimdir.
Merhabalar.bende kırmızı var.kurduk 10gün sonra kaldırdık çünkü kardesim dogum hediye oda yaptı bize.izmirdeyim.düsünürseniz mesajlasalim uygun vericem

Merhabalar.bende kırmızı var.kurduk 10gün sonra kaldırdık çünkü kardesim dogum hediye oda yaptı bize.izmirdeyim.düsünürseniz mesajlasalim uygun vericem
boyutları nedir acaba bir de resim gönderebilir misiniz?

Fiyat
Resim göndermem icin kurmam lazım cok zamanimi alabilir.boyut olarak tam bisey diyemiycem yine bi arastirayim bunu.kirmizi ayı var ònünde.tertemiz.
Fiyat olarak ne düşünüyorsunu?markasını söylerseniz internetten bakabilirşm

Fiyat

125e vericem tertemiz kullanilmadi.
Fiyat

125düşünüyorum inaninki tertemiz benden ürün alan kisilerin isimlerini yazabilirim memnuniyetlerini yazarlar.kurduk yatagı ama dosya yüklenemiyor dio.markası crest canım.kırmızı ayılı yanlar fileli.sadece silip kurucaksinız hic bir problemi yok zaten 10günde ne olabilirki:)

125düşünüyorum inaninki tertemiz benden ürün alan kisilerin isimlerini yazabilirim memnuniyetlerini yazarlar.kurduk yatagı ama dosya yüklenemiyor dio.markası crest canım.kırmızı ayılı yanlar fileli.sadece silip kurucaksinız hic bir problemi yok zaten 10günde ne olabilirki:)

Yükleyemiyorum özelden numaranızi atarsaniz foto atarım size

merhabalar bende Chicco Lulaby park yatak var
rengi bordu gri
ve en son fiyat 300 tl e satıyoruz. sıfırı 800 tl

Çok temiz kullanılmıştır. Ara katlıdır. Yatak kısmı aşağıya inmekte olup, oyun oynaması içinde kullanılmaktadır. Işıklı müzik çalan kısmıda mevcuttur. ürün katlı olarak durmaktadır. isteyene daha detaylı resim gönderilir.

Back