- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
-
- Konu Sahibi kedidir_kedi
Kizlar makul fiyatli bisiler ariyorum, bir de cok az kullancam zaten.besik veya Mini park yatak tarzi bisi ariyorum aslinda.80 tl civari olmasi lazim.
Saol canim benim ya burda bakiyorum herkes 150 den asagi demio park yatagi. E bi de kargo var zaten. Yatiracagim da 2-3 ay en fazla. Bende 80 den asagi bulamam die dusunmustum fiyatlara bakinca burda. Saol uyardigin icin canim :)Ben 2-3 ay önce baby 2 go marka park yatağı 50ye verdim. 80 çok daha uygun bir şey bak sen canım.
Yatağı ben satın aldım kısa kenarın biri sürekli kapanıyor uzun kenar ise tam açılmıyorSaol canim benim ya burda bakiyorum herkes 150 den asagi demio park yatagi. E bi de kargo var zaten. Yatiracagim da 2-3 ay en fazla. Bende 80 den asagi bulamam die dusunmustum fiyatlara bakinca burda. Saol uyardigin icin canim :)
oğlumun odasını yaptık ama ilk aylar yanımda yatsın diye taşıması kolay park yataklardan almak istiyorum ama sıfır almak mantıklı gelmedi çünkü karyola aldık zaten :) satmayı düşünen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum :)
nevresim takımının resmine bakabilirmiyim canımSlm. Ben de var. Baby plus marka. Ikizlerime almistim. Biri kurulum disinda hic paketinden cikarilmadi. Digeri evde kurulu duruo. 60 a 120. Icinde yatagi da var e bebekten almistik. Yikanabilir yataklardan paketinde duruor. Yun yatakta var ama onu gonderim ve tasimasi pahali olur. Ama yun bi yorganimiz var ince yapildi. Ilerisi icin dusunulebilir. Bir de bu park yataklara uygun pembe mavi ve her iki cinsiyete uyabilecek disneyin nevresim takimlari var.Eki Görüntüle 1547683
Kutusunda. Kesinlikle solma vs yok. 2 kez yikadik. Hem kiza hem erkege uygun. Ciddi dusunurseniz. Watsaptan ayrintili foto atarim.nevresim takımının resmine bakabilirmiyim canım
park yatak var canım bizim kırmızı ona olmaz bu renk çok sağolKutusunda. Kesinlikle solma vs yok. 2 kez yikadik. Hem kiza hem erkege uygun. Ciddi dusunurseniz. Watsaptan ayrintili foto atarim.
Sadece pembe ve sadece mavi olan nevresim takimim da var.
Bir sey degil canm. Insallh begendigin bi urun bulursun.park yatak var canım bizim kırmızı ona olmaz bu renk çok sağol
sağol canımBir sey degil canm. Insallh begendigin bi urun bulursun.
cnm yatağıyla birlikte 60 tl ye vercem istersen resim atayım katlayıp koydum duruyuor öyle yataksız istersern 50 tl ye vereyim ben resim atamadım ondan konu açamadımSaol canim benim ya burda bakiyorum herkes 150 den asagi demio park yatagi. E bi de kargo var zaten. Yatiracagim da 2-3 ay en fazla. Bende 80 den asagi bulamam die dusunmustum fiyatlara bakinca burda. Saol uyardigin icin canim :)