• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El park yatak arıyorum.-konya-

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
köye götürmek için park yatak lazım. öyle mükemmel bişiy olmasına lüzum yok. köyde yere yatırıyorum kızı. sürekli eşikliklere yuvarlanıyor uyurken:) şöyle işimi görecek bir park yatak lazım. elinde olanlar bir el atın. konyada yaşıyorum. konyalı anneler bir şekilde buluşuruz hadi lütfen

Merhaba. Park yatağımız temiz kullanılmıştır. Ölçüleri 60 ×120. Viscolex yatağı ile birlikte 100 tl

ay canım bende tam sana göre bi park yatak var bende senin gibi memlekete falan giderken kullanıyodum filesinde yırtık var fiyatı 50 lira ama ben istanbuldayım.. etrafında kargo şirketleriyle anlaşmalı bir tanıdığın falan varsa çok uygun olur kargosu düşünrüsen bir araştır istersen..

ay canım bende tam sana göre bi park yatak var bende senin gibi memlekete falan giderken kullanıyodum filesinde yırtık var fiyatı 50 lira ama ben istanbuldayım.. etrafında kargo şirketleriyle anlaşmalı bir tanıdığın falan varsa çok uygun olur kargosu düşünrüsen bir araştır istersen..
CANIM RİSM ALAYIM. YIRTIĞI ÖZELLİKLE GÖREYİM NASIL BİŞİY

ORAYI NASIL HALLETMELİ ACABA. BENİM KIZ DÜŞER VALLA:) 40 TL. PEKİ BU KATLANIR MI NASIL GELİR KARGOYLA NASIL OLUR. BAYA BÜYÜK BİŞİY. ASTARI YÜZÜNDEN PAHALIYSA HİÇ GİRİŞMİYEYİM. BAZILARI ŞEMSİYE GİBİ KATLANIR ÖYLEMİ

canım 40 değil 50 lira yanlış yazmışım düzelttim daha sonra.. ordan düşmez ben çok yakından çektim büyük gözüküyor delik sonradan deliği varmış bunun denmesin diye baya yakından çektim.. düşülcek bi yırtık değil.. tabi katlanıyor diktörtgen prizma şeklinde oluyor katlanınca ama dediğim gibi kargo şirketleriyle anlaşması olan bir tanıdığınız varsa uygun olur kargosu..mesela ben eskişehire araba gönderdim ana kucağı falan dahil oldukça büyük bir arabaydı ..alan kişinin eşi aras kargoyla anlaşmalıymış 35 liraya gitti.. diğer türlü dediğin gibi astarı yüzünden pahalıya gelir.. 100 liradan aşağı geleceğini sanmam..

konyadan park yatak aranııııııııııııııııııır. başka illerden de aranır da nasıl yolllanııır:) otobüse vereniniz varsa geçsin irtibata

canım benim yatağın iskeletini 75 liraya vereyim kabul edersen.Kabul edersen ilk otobüse veririm :)

Back