diğer illerden park yatak satmak isteyen olursa da kargosunu öder alırım ancak fiyata bağlı tabii.
Eki Görüntüle 788089 Eki Görüntüle 788088 daha öncede dediğim gibi elimde 2 tane prk yatak var bunu hala kulanıyorum ötekisi kapalı çantasında o dahada yeni eğer düşünürsen
merhaba benim elimde graco counter prestige sweet princess park yatak var. sıfır hiç kullanmadık garantisiyle duruyor. eğer isterseniz mail atabilirsiniz duyguzamir@hotmail.com
merhaba,
bende var 1 adet ilanlarım da linkini gönderiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-yan-yatis-astronot-oyuncak-giyim-ilanda.html
Merhaba,
sizin bu ilanınızı daha öncede görmüştüm ancak yatağın üst kısmı var mı anlayamadım. Birde dönencesi ve müzik çalan parçası var mı?
Nerede oturuyorsunuz?
merhaba benim elimde park yatak yok ama geçen gün eşimle kipada gezerken park yatakların indirime girdiğini gördüm ve çokda uygundu (70 tl). sadece içinin süngerini siz alırsınız ikinci eldi kargosuydu derken bayağı tutar en azından sıfır park yatak alırsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiylediğer illerden park yatak satmak isteyen olursa da kargosunu öder alırım ancak fiyata bağlı tabii.
Merhaba,
Elinizdeki paketli olan park yatak ne renk? ve dönencesi müzik çalan parçası var mı? üst yatak kısmı var mı? fiyatı nedir? nerede oturuyorsunuz?
Eki Görüntüle 791918 evet aynı renk müzik çalan titreşimli parçası var üst yatak yeri var izmitte oturuyorum ama kargoyu ben karşılayabilirim siz nerdesiniz fiyat konusuda 2 el park yataklara bakıp ortak bi fiyat buluruz ...
az önce başka bi arkadaşada fiyat yazdım 2 el park yataklara baktım 80 civarı bende 80 diyorum siz bakın uyarsa özleden görüşürüzSelam,
Bu park yatağın sıfır satışı 129tl ve kartlara taksitle. ben daha önce bunu beğenmiştim fakat kartımın süresini bekledim. taksit için. kartımın hesap kesimi bir kaç güne olacak. ona göre uygun bulursam burdan bulamazsam netten satın alacağım. Dolayısı ile vereecğiniz fiyat önemli açıkcası. LÜtfen yanlış anlamayın sonuçta sıfır ile arasında çok fark olmaz ise düşünmeyeceğim.
İlgi ve yardımınız için tşk.ler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?