• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Park yatak arıyorum...(ikinci el)

$DSC09503 (640x427).jpg $DSC09499 (640x427).jpg daha öncede dediğim gibi elimde 2 tane prk yatak var bunu hala kulanıyorum ötekisi kapalı çantasında o dahada yeni eğer düşünürsen

Merhaba,
sizin bu ilanınızı daha öncede görmüştüm ancak yatağın üst kısmı var mı anlayamadım. Birde dönencesi ve müzik çalan parçası var mı?
Nerede oturuyorsunuz?

üst kısmı var evet hiç kullanmadım ben üst kısmını bakıcımızdaydı bu yatak 1 yaşından sonra kullandık. biliyorsunuz tutunup kendini çekmeyi öğrendiğinde de üst kısma yatıramazsınız bu sebeple kullanmadık biz. Dönence yada müzikli herhangi bir bölümü yok. Taşdelen/çekmeköy/istanbul ikamet adresimiz.

diğer illerden park yatak satmak isteyen olursa da kargosunu öder alırım ancak fiyata bağlı tabii.
merhaba benim elimde park yatak yok ama geçen gün eşimle kipada gezerken park yatakların indirime girdiğini gördüm ve çokda uygundu (70 tl). sadece içinin süngerini siz alırsınız ikinci eldi kargosuydu derken bayağı tutar en azından sıfır park yatak alırsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Merhaba,
Elinizdeki paketli olan park yatak ne renk? ve dönencesi müzik çalan parçası var mı? üst yatak kısmı var mı? fiyatı nedir? nerede oturuyorsunuz?

Eki Görüntüle 791918 evet aynı renk müzik çalan titreşimli parçası var üst yatak yeri var izmitte oturuyorum ama kargoyu ben karşılayabilirim siz nerdesiniz fiyat konusuda 2 el park yataklara bakıp ortak bi fiyat buluruz ...

Eki Görüntüle 791918 evet aynı renk müzik çalan titreşimli parçası var üst yatak yeri var izmitte oturuyorum ama kargoyu ben karşılayabilirim siz nerdesiniz fiyat konusuda 2 el park yataklara bakıp ortak bi fiyat buluruz ...

Selam,
Bu park yatağın sıfır satışı 129tl ve kartlara taksitle. ben daha önce bunu beğenmiştim fakat kartımın süresini bekledim. taksit için. kartımın hesap kesimi bir kaç güne olacak. ona göre uygun bulursam burdan bulamazsam netten satın alacağım. Dolayısı ile vereecğiniz fiyat önemli açıkcası. LÜtfen yanlış anlamayın sonuçta sıfır ile arasında çok fark olmaz ise düşünmeyeceğim.
İlgi ve yardımınız için tşk.ler.

Selam,
Bu park yatağın sıfır satışı 129tl ve kartlara taksitle. ben daha önce bunu beğenmiştim fakat kartımın süresini bekledim. taksit için. kartımın hesap kesimi bir kaç güne olacak. ona göre uygun bulursam burdan bulamazsam netten satın alacağım. Dolayısı ile vereecğiniz fiyat önemli açıkcası. LÜtfen yanlış anlamayın sonuçta sıfır ile arasında çok fark olmaz ise düşünmeyeceğim.
İlgi ve yardımınız için tşk.ler.
az önce başka bi arkadaşada fiyat yazdım 2 el park yataklara baktım 80 civarı bende 80 diyorum siz bakın uyarsa özleden görüşürüz

Back