• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park Yatak Aldik

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Sunny Baby Sb-708 Park yatagimizi aldik kizlar... Internetten aldik, 249.00 TL (kargo bedava). Baya bir arastirdik esimle, en uygun bu fiyata bulduk...

$115.jpg
Sallanabilme Özelliği
Tekerlekleri sayesinde kolay taşıyabilme
Müzikli, titreşimli ve gece lambalı dönence
Yan bölümde fermuarlı oyun kapısı ve iki adet malzeme çantası
Katlandığında çanta şeklinde taşıyabilme
Oyun, uyku ve alt değiştirme olarak 3 ayrı amaçlı kullanım
Sabitlenebilen tekerler
Portatif cibinlikli
Kullanım yaşı : 0-5yaş
Taşıma kapasitesi : 25kg
Net ağırlık : 13,00kg
Brüt ağırlık : 14,00kg
Kapalı koli ebatları : 28 x 28 x 85
Açık ebatları : 120 x 70

Belki daha erken bebegimiz icin fakat bir an once ufaktan masraflari bitirme taraftariyim. Ufak ufak odasini hazirlayip bazi seyleri aradan cikartma niyetindeyiz. Fikirlerinizi almak istedim... :34:

Sunny Baby Sb-708 Park yatagimizi aldik kizlar... Internetten aldik, 249.00 TL (kargo bedava). Baya bir arastirdik esimle, en uygun bu fiyata bulduk...

Eki Görüntüle 880267
Sallanabilme Özelliği
Tekerlekleri sayesinde kolay taşıyabilme
Müzikli, titreşimli ve gece lambalı dönence
Yan bölümde fermuarlı oyun kapısı ve iki adet malzeme çantası
Katlandığında çanta şeklinde taşıyabilme
Oyun, uyku ve alt değiştirme olarak 3 ayrı amaçlı kullanım
Sabitlenebilen tekerler
Portatif cibinlikli
Kullanım yaşı : 0-5yaş
Taşıma kapasitesi : 25kg
Net ağırlık : 13,00kg
Brüt ağırlık : 14,00kg
Kapalı koli ebatları : 28 x 28 x 85
Açık ebatları : 120 x 70

Belki daha erken bebegimiz icin fakat bir an once ufaktan masraflari bitirme taraftariyim. Ufak ufak odasini hazirlayip bazi seyleri aradan cikartma niyetindeyiz. Fikirlerinizi almak istedim... :34:

çok iyi yapmışsın çok benzerını kullandım ogluma kullanışlı oluyo park yataklar bı de açık renk dolap alırsın güzel olur son ana kalmadıgı da ıyı olmuş hayırlısıyla dogsunda yatsın inş..erkenden kurmayatagını toz olmasın doguma dogru kurarsın...

çok iyi yapmışsın çok benzerını kullandım ogluma kullanışlı oluyo park yataklar bı de açık renk dolap alırsın güzel olur son ana kalmadıgı da ıyı olmuş hayırlısıyla dogsunda yatsın inş..erkenden kurmayatagını toz olmasın doguma dogru kurarsın...

Yorumun icin tesekkur ederim, insallah hayirlisiyla yatar oglusum... :16:
Cocuk odasi olacak bir yerim var simdilik. Oraya zamaninda kose bir dolap almistik, onun bir kac rafini bosalttim simdiden. Bir de dolap duz beyaz, 5`li bir sifonyer alirim diyorum, bir de besigini koyariz... Gayet guzel olacak gibi odasi Allah`in izniyle... :16:

Dedigin gibi hemn degil de, cok sonra kurmayi planliyorum, toz olmasin bos yere... :34:

Park yatak icin ne tarz bir yatak aldiniz?
Park yatak kullanicilari yorumlarinizi bekliyorum...

Back