Bebek İkinci El park yatak 2 adet yatagiyla beraber. nevresim tk. var.

guler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
171
2
38
İstanbul
Bebislerim in iki adet park yatagini satiyorum. Biri mavi biri turuncu. Yandaki pencere gibi olan acilan fermuar bozuk sadece.
Ben birini 185 diğerini 200 TL almistim.
İkisinide 100 TL den verecegim.
İç yataklar viskolu ortopedik fermuarli yikanabilen
30 TL den de yataklari vereceğim.
İsterseniz cotonbox un %100 pamuknevresim TK lari da var. Onlarıda 10 TL eden veririm.

[attach
Mavinin resmini şimdi çektim . turuncusu şu an toplu o yüzden eski bir fotosunu buldum koydum. tabi çocuklarla beraber vermiyorum :)

park yatak banada lazm ama cok soylemssın fiyatı ya bugun de sordum sıfırı 100 dedıler. gecici süre kullancagım icin o kadr veremedm maalesf:

park yatak banada lazm ama cok soylemssın fiyatı ya bugun de sordum sıfırı 100 dedıler. gecici süre kullancagım icin o kadr veremedm maalesf:

Ben iki sene önce bile 100 TL ye bulamadim.sadece dar olan yataklardan var di tek tük eski kalanlar. Benim yataklarim geniş olanlardan. Çocuğun sağa sola dönmesi rahat olsun. 70*110 bizimki. Eğer geniş olanlardan bulduysaniz alin tabiki.

ya gecici süre kullancagm ıcın sıfıra bıle vermedm.kendı buyuyn besıgı war oraya yatrnca problem oluyo.yanıma gecici süre odamda yatırmk ıcın 2.el bakmk istemştim

kapıda ödeme imkanınız varsa ptt ile gönderirmisiniz
banka havalesinde 4 tl eft ücreti ödüyorum :)
en sağdaki rakamlıyı alayım ben
ümraniye ye gelirim derim ama yalanda söylemek istemiyorum
kartal dayım ben
son aylarda zor oluyor araba kullanmam bile

Tamam bende ikiz bebeklerime tek baktigim için cikmam zor eşim yarim saate gelecek . Buralardaysaniz size yazar im öz elden bana adres verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…