Bebek İkinci El park yatağa ihtiyacı olan varmı

cAnImVEcAnI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
3.281
577
kızım yanımda yattığı için doğru düzgün kullanamadık,doğduktan 2 3 gece sonra yanımda uyumaya başladı,ne bir yırtığı var ne bir çiziği,tertemiz yatağıyla birlikte 200 tl ya satıyorum,ilerde ihtiyacımız olucak ama durumlarımız sıkıştığı için satmak zorunda kaldım...özellikleri aşağıdaki gibidir,resimdekinin aynısı isteyene resim çekip gönderebilirim .... Işık, müzik, titreşim özelliği
2 Katlı hamaklı oyun parkı
Fermuarlı oyun kapısı
Alt açma ünitesi
3 Oyuncaklı oyun barı
Cibinlik teli ile birlikte yüksek hanedan tipi cibinlik
Kilitlenebilir tekerlekler ve kolay taşıma
Bebek malzeme cebi
Sallanma aparatı sayesinde beşik olarak kullanabilme imkanı
Kolay katlanma
Özel taşıma çantası sayesinde katlandığında rahat taşınırEki Görüntüle 404618

canım bunun piyasa fiyatı220 civarında söylediginz rakam makul deil bence çünkü magazada baktım aynısı hanedan tarzı 220 dediler en yüksek250 bide 2.el canm fiyatını iice arastımanı önenirim

ben yatağıyla birlikte veriyorum,yatağıyla beraber o fiyata bulucağınızı zannetmem,bizde üstünde bir fiyata almıştık zaten...evet dediğiniz doğru ne kadar 2.el sınıfına girsede hiç kullanmadık desem yeridir,bende buna göre fiyat belirledim,doğumdan önce baya araştırmıştım fiyatlarını çok iyi biliyorum,konuyu açmadan öncede araştırdım..

banada fazla geldi fiyatı,isterse hiç kullanılmamış olsun bi eve girip çıktımı artık ikinci eldir ve fiyatı baya düşer.yinede siz bilirsiniz umarım size en uygun fiyata satarsınız...

şimdiki resmini görebilirmiym

resimlerimiz bunlar $Fotoğraf0671.jpg $Fotoğraf0670.jpg

X