How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El Park Beşik ve Bebek Arası satılıktır.

Minelipegim

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
7
0
6
34
Bolu
$img1391786032907.jpg
$img1392998309404.jpg

Bebek arabamız Kraft markadır . Portbebeyle birlikte takımdır. 1 adet yağmurluk ve 2 adet rüzgarlık btulunmaktadır. Fiyat 350 TL
Park beşik babymax markadır. 1 ay kullanılmıştır . Yatağı talıma dahil ben ayrı olarak almıştım .dönencede 3 kademe titreşim 3 farklı müzik ve renkli ışığı mevcuttur. Fiyat : 300 tl dir. Mesajla ulaşabilirsinizz .. pazarlık sünnettirr .

Son düzenleme:
Slmlar. Bu park yatagin aynisini iki hafta once e bebekten 199 a aldim. Icinde yatagi yoktu ama. 2. El icin 300 cok degil mi.

slmlar. Bu park yatagin aynisini iki hafta once e bebekten 199 a aldim. ıcinde yatagi yoktu ama. 2. El icin 300 cok degil mi.
hanfendi aldığınız fiyat doğru olabilir . Ben herhangi bir siteden satın almadım . Bebek ürünleri satan bi dükkandan aldım . Ben hepsini 350 tl ye aldım . Zaten park beşik para değil... Sadece yatağına 80 tl verdim .6 ay önce kuruldu. Ama en fazla 1 hafta kullanıldı çok beşiğimiz olduğu için herkes her ürünü aynı fiyata almaz ve satmaz . Yorumunuz için teşekkür ederim .

Elbette haklisjn. Umarim satabilirsin. Ben siteden almamistim zaten, gidip magazadan aldim. 199 a sifirini aldim. Rica ederim. Bol kazanclar.

Back