• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El park besik maddi durumum yok

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
36
guzel_anne88ÜyeÜye

Merhaba arkadaslar maddi durumun pek musait degil hem erkek hemde kiz icin park besik arıyorum lutfen yardımcı olun 3 aylik bir kızım var henuz yatagımin yanına bitistirdigim sandalyede yatiyor hem oglum hemde kızım icin besik arıyorum 2ci el uygun fiyatlı olursa sevinirim oylesine vermek isteyen olursada kargo parası karsılıgında kabulumdur cok tesekkur ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke olsaydı seve seve gönderirdim allah yardımcın olsun arkadaşım eminim birilerinde ihtiyaç fazlası vardr minik prensesi kokla benim için kıyamam ona

Kimse yazmamış galiba canım beşik bulamadıysan bide sahibinden e bak istersen hangi ildeysen uygun fiyatlı bulabilirsin

Konunun yeri burasi ama burda pek kimse gorup cevap yazmaz konuya isterseniz yonetimle bir gorusun belki bdvye tasirlar

İnşallah bulmuştur ay kimsede ihtiyaç fazlası yok mu ki meleğim sandalyede yatıyo yazmış günlerdir aklımdan çıkmadı keşke durumum el verseydi de ben alıp gönderebilseydim

Bende kraftın park yatağı var. Ama fermuar kısmı yırtık olduğundan satışa koymadım. İsterse ücretsiz yollayabilirim. Resim temsilidir. Yırtık olan yerin anlaşılması yönünden koydum.

6a92ca3b2ca547fa88d4fd31a00359bf_300.jpg

Eğer ihtiyacın var ise bu arabayıda sana ücretsiz yollayabilirim. Bendeki rengi pembe..

kraft-spot-x.jpg

Arkadaşlar başka yardım edecek kimse yok mu ? Herkes satışlarından 1-2 parça ürün göndersin lütfen. Arkdaşa yardımcı olalım...

Cok tesekkur ederim kızım 3 gun once sandalyeden düstü sabah cıglıgı ile uyandık nasıl düstü anlam veremedim oysa ayak ucunada bir sandalye dayamıstık oda uyurken düsmüş sanırım cok korktu hastaneye gittik sukur birsey olmadı ucuz yollu birsey ariyordum 170 tlye bir besik buldum aldım allah razi olsun

bi arkadaş sayfanda resim paylaşmış beşik ve bebek arabası irtibata geçemediniz mi canım ya keske yere yatak filan yapsaydın düşme tehlikesi olmazdı

bi arkadaş sayfanda resim paylaşmış beşik ve bebek arabası irtibata geçemediniz mi canım ya keske yere yatak filan yapsaydın düşme tehlikesi olmazdı

Yüzünü görebilme acısında oyle dusunmustuk kusar falan diye gece cok kontrol ediyordum zaten sukurler olsunki hicbirsey olmadi besik aldık canm ama bebek arabamiz yok ben irtibata gecerim arkadaşla allh razı olsn

Benim bebeğim de çok küçük, eğer elimde fazlam olsaydı kesin verirdim size, işallah istediklerinizi bulursunuz.

Back