Peki hangi marka sizinki ? ve ebatları kaç acaba ? ben 70'e 120 almayı düşünüyorum ona göre de yatak hediyeli olanlar var nette bir de uyku seti oldu mu işimizi görür heraldeTeşekkürler canım..
Sağol canım netten almayı düşünüyodum ama görerek almak daha mantıklı sanırım genelde yatakları içinde oluyo nette baktıklarımın, hafta sonu bilgi edinmek için çıkıcaz bakalım çarşıya tabi ne bulursak artık bu kadar küçük bi yerdeama sanırım oto koltuğu gibi çok para vermeye gerek yok bu park yataklarda piyasası geniş ve hemen herkes memnun...
aynen cnım kendını sıkıntıya sokmana gerek yok ben bakmadan aldım ama cok memnunum okdr ıyı bır markasıda yok zatn hemen hemen hepsi aynı oluo zaten.
ben papetto marka kullanıyorum. Çok da memnunum. Uyku seti almanıza gerek yok bence. Uyku setleri tahta beşikler için oluyor. Kenarları tahta olduğu için koruma minderleri oluyor içinde ve daha pahalı. Basit bir uygun nevresim takımı işinizi görecektir. Beşiğin hamak kısmı için ince bir yatak, alt kısmı için ise daha kalın bir yatak almanız gerekiyor.[/QUOTE
sağol canım bu markaya bakıcam mutlaka, yatak hediyeli almak istiyorum bakalım denk gelirse tabii...
Anneme gittiğimde kullanmak için almıştım kalitesinide,goruntusunude çok beğeniyorum .Markası Massimo Ricco tavsiye ederim..
Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Doğacak bebeğimiz için beşik bakıyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz..Ahşap beşik mi, park beşik mi ??? Tayinciyiz şuan ki yerimiz de kısmet olursa bebekten sonra 2 yıl kalıcaz ve tekrar tayinbu yüznden ben park beşik taraftarıyım ama bazıları zaman geçince sallarken gıcırdıyo falan diye yazmış, Off ne olur kullanan ve markasından memnun kalanlar varsa marka ve ürün koduyla yardım etsinler...
cnm 70 e 100 den daha büyükleri var xl park yatak yazarsan çıkar int ten sipariş verebilirsin küçük bir şehirdesin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?