Bebek İkinci El Park Beşik Kullananlar Var mı Aramız da ?

emrey16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
35
0
16
Bursa
Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Doğacak bebeğimiz için beşik bakıyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz..Ahşap beşik mi, park beşik mi ??? Tayinciyiz şuan ki yerimiz de kısmet olursa bebekten sonra 2 yıl kalıcaz ve tekrar tayin :( bu yüznden ben park beşik taraftarıyım ama bazıları zaman geçince sallarken gıcırdıyo falan diye yazmış, Off ne olur kullanan ve markasından memnun kalanlar varsa marka ve ürün koduyla yardım etsinler...

markayı bilemeyecem ama park yatak tavsiye ederim
ayagında sallarsın beşikte sallamazsın gıcırtı yapıyorsa
bebiş büyüdügü zaman ayaga kalkmaya başladıkca ahşap telikeli oluyor
bizim ikisindende var tayinci oldugun için park yatak
ahşap çok yer kaplıyor bide

Teşekkür ederim yardımınız için ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kullananların memnuniyet belirtmesi daha da rahatlatıyo insanı :) sonuçta insan bebeğinin sağlığı ve güvenliği için en iyisi olsun istiyo... Peki bir sorum daha olucak altına ne derece bir yatak aldınız park beşiğin ve uyku setine ihtiyaç var mı?

park yatak bıraz dhaa cok yer kaplasada daha kullanıslı dıe ben aldım kızım 15 aylık kendı odasında yatmadıgı ıcın park yatagında yatıo.ahşap besık alsaydım suan kullanamazdım genelde 6 aya kadr oluo.

Peki hangi marka sizinki ? ve ebatları kaç acaba ? ben 70'e 120 almayı düşünüyorum ona göre de yatak hediyeli olanlar var nette bir de uyku seti oldu mu işimizi görür heralde ;) Teşekkürler canım..

Peki hangi marka sizinki ? ve ebatları kaç acaba ? ben 70'e 120 almayı düşünüyorum ona göre de yatak hediyeli olanlar var nette bir de uyku seti oldu mu işimizi görür heralde ;) Teşekkürler canım..

canım eşim arkadasından almıstı ınan markasını hatırlayamadım sımdı buyuk bişi tekerlekli suruluo yatagı ıcındeydı ama uyku takımı yoktu 250 falandı bız 150 lıraya almıstık.2 kademelı ılk ylar yukarda yatırdım hareketlenınce asagıya ındırmıstım.sonrasnda da oyun parkı olark kullanabılırsınız

Sağol canım netten almayı düşünüyodum ama görerek almak daha mantıklı sanırım genelde yatakları içinde oluyo nette baktıklarımın, hafta sonu bilgi edinmek için çıkıcaz bakalım çarşıya tabi ne bulursak artık bu kadar küçük bi yerde ;) ama sanırım oto koltuğu gibi çok para vermeye gerek yok bu park yataklarda piyasası geniş ve hemen herkes memnun...

Sağol canım netten almayı düşünüyodum ama görerek almak daha mantıklı sanırım genelde yatakları içinde oluyo nette baktıklarımın, hafta sonu bilgi edinmek için çıkıcaz bakalım çarşıya tabi ne bulursak artık bu kadar küçük bi yerde ;) ama sanırım oto koltuğu gibi çok para vermeye gerek yok bu park yataklarda piyasası geniş ve hemen herkes memnun...

aynen cnım kendını sıkıntıya sokmana gerek yok ben bakmadan aldım ama cok memnunum okdr ıyı bır markasıda yok zatn hemen hemen hepsi aynı oluo zaten.

ben papetto marka kullanıyorum. Çok da memnunum. Uyku seti almanıza gerek yok bence. Uyku setleri tahta beşikler için oluyor. Kenarları tahta olduğu için koruma minderleri oluyor içinde ve daha pahalı. Basit bir uygun nevresim takımı işinizi görecektir. Beşiğin hamak kısmı için ince bir yatak, alt kısmı için ise daha kalın bir yatak almanız gerekiyor.

Anneme gittiğimde kullanmak için almıştım kalitesinide,goruntusunude çok beğeniyorum .Markası Massimo Ricco tavsiye ederim..

aynen cnım kendını sıkıntıya sokmana gerek yok ben bakmadan aldım ama cok memnunum okdr ıyı bır markasıda yok zatn hemen hemen hepsi aynı oluo zaten.

sağol canım yaa içim rahatladı biraz :) 26. haftama giriyorum daha bişey almadık bebişe artık alıcam yavaş yavaş bakalım

ben papetto marka kullanıyorum. Çok da memnunum. Uyku seti almanıza gerek yok bence. Uyku setleri tahta beşikler için oluyor. Kenarları tahta olduğu için koruma minderleri oluyor içinde ve daha pahalı. Basit bir uygun nevresim takımı işinizi görecektir. Beşiğin hamak kısmı için ince bir yatak, alt kısmı için ise daha kalın bir yatak almanız gerekiyor.[/QUOTE

sağol canım bu markaya bakıcam mutlaka, yatak hediyeli almak istiyorum bakalım denk gelirse tabii...

Anneme gittiğimde kullanmak için almıştım kalitesinide,goruntusunude çok beğeniyorum .Markası Massimo Ricco tavsiye ederim..

sağol canım valla içim rahatlıyo yorum geldikçe, fikir edinmek gibisi yok... yoksa ilk bebek, ilk heyecan e bir de memlekete aileye uzak olunca insan yalnız hissediyo kendini..hepinize teşekkürlerrr ;)

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Doğacak bebeğimiz için beşik bakıyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz..Ahşap beşik mi, park beşik mi ??? Tayinciyiz şuan ki yerimiz de kısmet olursa bebekten sonra 2 yıl kalıcaz ve tekrar tayin :( bu yüznden ben park beşik taraftarıyım ama bazıları zaman geçince sallarken gıcırdıyo falan diye yazmış, Off ne olur kullanan ve markasından memnun kalanlar varsa marka ve ürün koduyla yardım etsinler...

Park yatağı yatak odama sığmaz diye küçük almıştım sakın öyle yapmayın büyük olanlardan alın bebek hareketlenince kolları kenarlara çarptı geceleri uyandı 6 aydan sonra hiç kullanamadım sevgilerle

kesinlikle park yatak almalısın. misafirliğe falan gittiğinde de yanında götürürsün. ben içine ince bir yatak almıstım. fiyatlıydı ama çok uzun süre kullanıyorsun. yorgandan yatak yaptım ama ortopedik olsun diye yatak aldım içine. iki üç santim kalınlıgında süngerimsi bir yatak.

Hepinize teşekkürler kızlar tecrübe gibisi yok tabi :) bir de bir şey daha sormak istiyorum; bu 0.13 kg anakucağı ve oto koltukları var. Ben doğumu kısmet olursa ailemin yanında yapıcam ve bebeği yaşadığımız yere getirene kadar 2.5 aylık olucak Allah kısmet ederse...ve burda yani Bitlis'te kış sert geçiyo eve kapanıcaz geldiğimiz gibi..Bu 0. 13'lük oto koltuklar chicco da çok pahalı ileri kiloya geldiğinde tabiki güvenliği için en iyisini alıcaz mutlaka ama 0. 13 sadece taşıma için gerekli çok pahalı kaliteli bişey olmasına gerek var mı sizce? yani benim istediğim hastaneden eve, evden aşıya giderken taşıma amaçlı kullanabileceğim bi ürün...Yoksa memleketten Bitlis'e uçakla dönücez arabada hiç lazım olmıycak yani bize.. ne tavsiye edersiniz kızlar taşıma amaçlı yardım ederseniz çok sevinirim...herkese sevgiler..

cnm 70 e 100 den daha büyükleri var xl park yatak yazarsan çıkar int ten sipariş verebilirsin küçük bir şehirdesin sanırım

cnm 70 e 100 den daha büyükleri var xl park yatak yazarsan çıkar int ten sipariş verebilirsin küçük bir şehirdesin sanırım

sağoş canım bakıcam şimdi...evt canım doğu görevimiz, her şey kısıtlı oluyo tabi büyük şehire benzemiyo..sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ;)

Merhaba ben de park yatak kullanıyorum kızım iki buçuk yasında ve gicirdama olmadı Ankara'dan almıştım öyle cok pahalıya da degil kampanya vardı tavsiye ederim ana kucağına gelince ben de dokuz ay bile kullanılmayacak sey icin cok yüksek bir tutar odeme taraftarı değilim bu siteden bir arkadastan ikinci el aldım cok da guzel umarım memnun kalırım ilk bebiste aldığım cok hantaldi cok hantal olduğu icin kullanamadık kızımın oyuncağı oldu artık

Back