• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park 156'yı bilen duyan var mı?

spec

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
5
0
16
İstanbul
Selamlar,

Bu yaz düğünüm var ve hala mekan arayışı devam ediyor. (Geç kaldığımı bile oldukça geç farkettim. Tecrübesizlik işte :) ) İstanbul-Kartal sahilyolu üzerinde Park 156 adında bir otelle görüştük. Fiyat olarak bizi biraz zorlayacak olsa da olumlu bir intiba bıraktı. Ancak bazı endişelerim var. Bu mekanı daha önce duyan oradaki herhangi bir düğüne katılan var mı?

Beyaz etli sınırsız alkollü menüler 45 euro
Kırmızı etli sınırsız alkollü menüler 50 euro

sadece yemek mi yoksa süsleme müzik pasta fotograf dahilmi .biz green park a falan sorduk bunların hiç biri içinde degildi .bu hafta da titanic e soracz.ama yemek fiyatıysa bu sadece green park daha güzel tavsiye ederim ama bize pahalı geldi

sadece süsleme dahil bu fiyata.
müzik ve fotoğraf ekstra.

Bu arada mekanla anlaştık. Düğünden sonra yorumumu yaparım, bize yar olmasa da ileride yapacaklara fikir olur ;)

Bu arada Pendik teki Crown Plaza nın balo salonu da çok güzel. En az 200 kişi garanti istedikleri için biz düşünmedik ama sayınız yüksekse görüşebilirsiniz.

Bende gdip gorustum ama hem pahalı hemde sinmedi icime blmiyorum çok ilgisizlerdi :(

Arkadaşlar merhaba,

Park 156 'da düğün yapanlar nasıldı +/- si ile yorumlarınızı bırakırsanız memnun olurum.

Back