Paris'te olay olan eylem! Cinsel organını göstererek eylem yaptı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Paris'te olay olan eylem!
Paris'in Louvre'dan sonra en ünlü müzesi d'Orsay'da (Musée d'Orsay) önceki gün çok konuşulacak bir eylem yapıldı.

Paris'te olay olan eylem!

Lüksemburglu çılgın sanatçı Deborah de Robertis, Courbet’nin kadın cinsel organını gösteren tablosunun önünde aynı pozu verince müzede ortalık karıştı. Olay yerinde gözaltına alınan Deborah de Robertis, çıkarıldığı savcılıkta tabloyu canlandırmak istediğini anlattı. Savcı, genç sanatçıyı uyarmakla yetinerek serbest bıraktı.milliyet
videosu:http://dunya.milliyet.com.tr/paris-te-olay-olan-eylem-/dunya/detay/1893368/default.htm

Son düzenleme:
Bizim sanatçılarımızı beğenmezsiniz bi de, yabancı sanatçılarda, kendi poposunu yiyen mi ararsın, cinsel organını gösteren mi

tabloyu canlandırmak istemiş,
birisinin ona Courbe'tin modele ihtiyac olamayacak kadar uzaklara gittiğini söylemesi lazım galiba

ne basite indirgedim ya, ben bi sanat katilimiyim acep

bildigin cinsel organ fotosunun louvre muzesinde sanat diye sergilenmesine sasmayan buna hic sasmasin

Hayir birde haberin videosunda millet etrafina toplanmis alkisliyor..
Neyi alkisliyorsun kardesim madem o kadar alkisa sayan birsey bu, birilieri acsin, toplanip toplanip milletin aciktaki seylerini alkislasin millet..

Beynini erkek hegomanyasina kiraya veren kadinin, degeri bedeninin ne kadar acik oldugu ile ölcülür..

Ne kadar acarsan o kadar alkislanirsin...

Son düzenleme:
ne basite indirgedim ya, ben bi sanat katilimiyim acep

Yok ya haklısın,böyle insanların birçoğunun amacı dikkat çekmek,para pul,şöhret.O FEMEN de çok amaçsız ve aptal bir oluşum bana kalırsa,amaç ne yani?

Haber basligini okudugumda bir erkek hakikatten de birseyi protesto ediyor sandim. Protesto ederken dikkat cekmek icin ciplak dolasanlari da, yuzlercesinin yerde uzandigini da gordum daha once.. Cogunun gercek bir amaci vardi.. Ama bu? Bir kadin, hele ki bir de bes para etmez bir amac icin kendini bu sekilde sergilemeye utanmaz mi? Sanki sergiye gelenler hic .... gormemis de sadece o oraya resim koydu ve kendininkini de acip gosterdigi icin ilk defa sayesinde bir kadin cinsel organi hakkinda bilgi ve fikir sahibi olacaklarmis gibi... Igrenc...

o değil de şu eylem türkiye'de yapılsa kadını yaka paça dışarı götürürlerdi. bir de hırpalarlardı. burada ise kadına dokunulmazken, ziyaretçiler dışarı alınıyor. medeniyetlerine hayran kaldım.

Ooo.. Orasi Allahin emri.. Arada polislerden yanlislikla bir kac pandik de yiyebilir yane...
Insan haklari ve medeniyet nedense bize uzak bir terim, gun gectikce de daha uzaklasmaya basladi. Tuhaf olan bu durumun ulkede kaniksanmaya baslanmasi, hatta savunanlarin bile cogalmasi..

bu ne yaw, mayakmıdır nedir. kesin akıl sağlığında problemi vardır bunun.

Amaci neymis acep hanim ablanin. Farkli olayim adimdan soz edilsin diye yapmadiklari kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…