• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama paris hıltonun sac rengı

resim eklemeyı beceremedım kızlar ekleyen olursa cok sevınırım.

Son düzenleme:
$paris.hilton.8.jpg Eki Görüntüle 283131 $paris.hilton.4.jpg $paris.hilton.17.jpg
hangi tonunu istediğiniz önemli tabii

platinn :S değil mi?? platin saç rengi paris hiltonun..

ben en alttakini beğendim. matmı bejmi deniliyor bilmiyorum ama

bej sarı cnm ewet güzel bir renk ama fotolardaki ışığı göz önünede almak lazım paris hiltonun saç rengi hep platindi fotolarda farklı duruyor gerççi anlamadım :S ama sarı bej çok güzel bir renk :)

canım orialle ve doğru kullanımla evde elde edebilirsin bu rengi

valla kızlar ustten ıkıncı ve en alttakı cok guzel.
bugun sacımı karemelden acıcam kullu sarıyla bırlıkte bır renk karstırcam bakalım ıns yakın bı sonuc olur:43:

sacımı buyuk bır ugras sonu hallettım sonuc süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:12::nazar:
önce orıelle actım sıcak havlu ve fon tuttum cnku ılk basta acılmadı bu arada sacım karameldi:9:
arada turunculuklar kaldı evet
ama aldıgım renk süperrr kapadı ekstra acık kullu platın ile acık platını karıstırdım 50 dk tuttum sımdı yıkadım renk sonuncu rengın bırebır aynısı cok mutluyum çok korkarak yaptım ama degdi:7:

sacımı buyuk bır ugras sonu hallettım sonuc süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:12::nazar:
önce orıelle actım sıcak havlu ve fon tuttum cnku ılk basta acılmadı bu arada sacım karameldi:9:
arada turunculuklar kaldı evet
ama aldıgım renk süperrr kapadı ekstra acık kullu platın ile acık platını karıstırdım 50 dk tuttum sımdı yıkadım renk sonuncu rengın bırebır aynısı cok mutluyum çok korkarak yaptım ama degdi:7:

Resim isteriiz :kkk:

bende nasıl bir resnk elde ettiğini çok merak ediyorum resmini koyabilir misin bende saçımı platine boyamak istiyorumda...

Back