• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümün adını unuttum.Hatırlayan veya bilen?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
Kızlar yıllar önce bir parfüm kullanıyordum.hediye gelmişti.oyuzden nerden aldıgımı falan gibi bir bilgim yok.ince uzun bir şişeydi.İKİ yazıyordu sanırım.veya İXİ.İ ile baslıyordu eminim.hindistancevizi veya vanilya mıydı öyle bir şey kokuyordu.bilen var mı böyle bir şeyi ? googleya baktım hiç bir bilgi bulamadım.

Öyle bi soru ki sarı çizmeli mehmet ağa :)

Hahhahaaa, mavi26 güzel demis :)))))

Arkadasim, daha fazla bilgi vermelisin. Belki bu ise yarayabilir, ornegin yerli mi yabanci mi? Kutu rengi vs.. Ya da aklinda reklami kaldi ise reklamina ait bir seyler...

Benim de oyle arayip bulduklarim oldu :) Iyi sanslar

paco robane XS serisinden birşey midi?
ve ya 212_Carolina Herrera

başka bende bilemedim... aklıma gelirse yazarım.. ama bence parfümün adı aklında yanlış kalmış büyük ihtimal bu yüzden rengini falan tarfi edersen iyi olur

Son düzenleme:
iki; genç ve kendini genç hisseden, dinamik, çağdaş, etkili, çekici kadının kokusu... Pembe rengi ile cesur, kokusu ile başdöndürücü... iki, kokusunu bergamut, mandalina, küçük hububat ve limon ile; zambak, yasemin, sardunya, gül ve ananasın sedirağacı, vanilya, amber, misk ve sandalağacı ile birleşiminden alıyor.

Back