parfümümü takas etmek istiyorum diyenler buraya

eoparlı bir çizmem var ve şu an leopar çok moda takasa koyuyurum 1 sefer giyindim topugunun altında küçük bir lastık vardırya o çıktı demırı tık tık ses cıkartıyor ayakkabıcıya götürmeye üşendıgımden dolayı takasa koyuyorum resımdekı botun hafıf sivri burunlusu ve topugu ıncesıdır çizmem kumaştır ve harıkadın ayakkabıcıya götürsenız 1 tl ye halledeceği bir sorun ama ben artık ıstemıyorum bunu o yuzden takasta ben 200 küsür tlye almıştım resim botun çok benzerı
[/QUOTE]
2 PARFÜM KARŞILIĞINDA TAKAS EDEBİLİRİM ÇÜNKÜ BEN 2KÜSÜR TLYE ALDIM VE SADECE 1 GÜN GİYİNDİM 38 NUMARADIR

haklısın sekerım bende parfum konusunda cok telaslanıyorumya beyenmessem falan dıye ama zaten parfumu bıraz daha onun degerınde bıseyle takas yapmak ıstıyorum.sevıle vs ugrarsan kokusuna bakabılırsın baharatlı oryantal bı kokusu var daha cok tarcınlı gıbı cokkkk kalıcı ayrıca banyo yaptıktan sonra bıle tenımde duyabılıyorum kokusunu:44:

kızlar gs urunu ayakkabım 37 numara beyaz kırmızı ve sarı cızgılı 50 kusure almıstım yuzde yuz lısanslı urundur
ılgılenen olursa resım ekleyebılırım

kızlar gs urunu ayakkabım 37 numara beyaz kırmızı ve sarı cızgılı 50 kusure almıstım yuzde yuz lısanslı urundur
ılgılenen olursa resım ekleyebılırım

samsara severim eğer düşünürsen victoria secret ile takas yapabılırz secret body mist ama kokusu günlerce kalıcı boynuna sürüp parfum gibide kullana bilirsin ben oyle kullandım cünkü birazını

kızlar soranlar ıcın urunlerımın resımlerının yanında acıklamalarınıda verıyorum ılgılenenler burdan bakabılır tek tek herkese mesaj atmak bıraz zor oluyoda
Eki Görüntüle 147763 Eki Görüntüle 147764
kızlar bunlar masam ve sac duzlestırıcım
masam babylıss marka ozel seramık yuzeyı var ve ısı ayarlıdır modelı PRO200 2363CE Seramik Saç Maşası pıyasa fıyatı 80 kusur
duzlestırıcım rowenta marka ATTITUDE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ modelıde bu fıyatıda 60 la 70 arası degısıyor
ıkı alette cok temız kullanıldı ozellıkle masamı en fazla 3 kere kullandım
Eki Görüntüle 147765 Eki Görüntüle 147766 Eki Görüntüle 147767
kızlar bunlarda bakım urunlerım
md formulations yuz temızleme jelı 250 ml aknelı ve hassas cıltler ıcın
md formulations gece bakım serumu 60 ml hem nem verır hem lekelerı gıderır yıne aknelı cıltler veya sıyah noktalar ıcın
md formulatıons 60 ml güneş kremi ve nemlendırıcı bu krem 30 faktordur ve nemlendırıcıdır aynı zamanda.ayrıca ıcınde kı renklendırıcıyle fondoten ıhtıyacını karsılıyor.
kızlar bu seti ben yıllardır doktorum tavsıye ettıgı ıcın kullanıyorum ama arkadasımdan bu setı ıstettımistım bır kere o da yanlıslıkla aknelı cıltler ıcın olanını getırmıs bu yuzden yenı bır set almak zorunda kaldım bu da elımde kaldı sadece eczanelerde satılan bır marka zaten ınternette arastırırsanız cok kalıtelı oldugunu anlarsınız ayrıca sadece deneme amaclı kullandım yepyenıler
gunes kremını telefonla cektıgım ıcın kotu cıkmıs olabılır kusura bakmayınnnnn

loreal goz ve dudak makyaj temızleyıcısı 35 ml
oriflame suya dayanıklı makyaj temızlyecısı 70 ml
sesu agda sonrası bakım jelı aloe veralı 50 ml
8*4 roll on deodorant 40 ml
orıflame suya dayanıklı rımel yuzde 70 ı duruyor
golden rose koyu mor eye lıner deneme amaclı kullandım sedece
golden rose 2 tane pembe tonlarda 1 tane kahverengı göz kalemı
golden rose grı-beyaz far ve golden rose koyu kahve-acık kahve far sadece deneme amaclı kullanıldı
golden rose132 numaralı ruj(nar cıcegı)
2 adet carmina lıla renk far sadece deneme amaclı kullanıldı
urunlerım oldukça temız kullanıldı hepsını tek bır kısıye gonderebılırım lıstemden bı kaç sey beyenırsenız kalanlarını hedıye edebılırım
ayrıca max factorun 82 numaralı rujunuda takasa koyuyorum.bu ruju 40 tlye almıstım ama bı ton koyusu daha cok hosuma gıttıgı ıcın sadece deneme amaclı kullandım koyu pembe kırmızı arası bı renk

Son düzenleme:

cnm seni ekledim çoktan, ama kabul etmedin henüz

evet sekerım masamda takasta sen neler onerebılırsın

cnm mesajı çok geç okudum ben ya umarım maşa gitmemiştir şu aralar çok ihtiyacım var mesela en az şu kadar tl lik ürün istiyorum dersin oriflame dan parfüm ruj allık vs istediğin ürünleri yollayabilirim hemde sıfır ürün ne istersen

yok tatlım gıtmedı henuzcanım ben malesef orıflame kullanmıyorum yanlıs anlama markayı kucumsedıgımden vs degıl bana alerjı yapıyo malesefzaten pek makyaj yapan bı tıpte degılım daha cok bakım urunlerıne meraklıyımdır.tam olarak su kadar tllık bı urun ıstıyorum dıyemıcem ama masamın fıyatı 80ne yakın sekerım ve 3defadan az kullandım bunları goz onunde bulundurarak bı teklıfte bulunabılırsın sekerım.parfum olur genıs bır far paletı olur ayyy bıde cok alakasız olucak ama su narencıye sıkacakları varya kollu ıste onlarada cok ıhtıyacım var

kızlar bendeki parfümleri biliyosunuz ama olsun ben yine yazıyım
belki isteyen olur takas için
jadore 90-95ml
blv-65 ml
lou lou 70 ml kadar
midnight poison 35ml
cover ure blloom mor olan şişe 45ml
very sexy hot 30ml
david beckham intimatelly 75ml

Canım mignight poison ile damla sakızlı vücut spreyini takas düşünürmüsün 200ml..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…