parfümümü takas etmek istiyorum diyenler buraya

incirlibitter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.181
20
158
47
arkadaşlar başlıkta belirtildiği uzere burası takas topiğidir.. satış yoktur...kullanmaktan sıkıldıgınız ya da sevmedıgınız fazla parfumlerı burada takasa sunarak değerlendirebilirsiniz.. daha onceki başlığımız 2kere kapandı.. 2 yılı askın suredır paylasım yaptıgımız topıgımıze yazık oldu.. bundan sonra başlıga yakısır sekılde sadece takas onerısıyle teklıf yapalım.. satış yok....

Son düzenleyen: Moderatör:
dior dune 80ml
hermes eu de merveilles 45ml
avon little black dress 35ml
celvın cleın truth 15ml mını boy:44:

süper olmuş yeni topic. benden şüphelenen arkadaşa duyrulur, ilk takasımı sorunsuzca yaptım, takas yaptığım kişiden de bilgi alabilirsiniz.

TAKASLIKLARIM:
Givenchy Play Intense 80ml EDP (Şekerli çok değişik yeni bi koku)
Christian Dior Hypnotic Poison 30ml EDT
Christian Dior Pure Poison 50ml EDP
DKNY Be Delicious 90ml EDP
Givenchy Very Irresistible Harvest Rosa Damascena 100ml EDP (Gül kokusu) Türkiyede yok!

clevin cleın mını set.... truth 15ml obsessıon 15 ml.... celvın kleın one 15 ml euphorıa 15ml takastaaaa....... hadi piyasa canlansın :82:

dior dune 80ml
hermes eu de merveilles 45ml
avon little black dress 35ml
celvın cleın truth 15ml mını boy:44:
canım dıor ıcın benımle anlastın dıe hatırlıyorum zıra sen teklıf ettıkten sonra ben senın ıcın parfumumu ayırdım bı dahada takasa koymadım ama yanılmısım bana randevu ayarlıyıp telefonumu vs alıp daha sonra parfumunu tekrar benden habersız bır sekılde takasa koyabılıyorsun nese bu sayede senı tanımıs oladum
neyse kızlar benımde kullanmadıgım bır parfumum var Guerlain Samsara cok oryantal,kadınsı bır kokusu var.ben bıraz daha cıcek kokulu okuldada kullanabılecegım bır parfumle takas yapmak ıstıyorum.100 ml ama ben bı kac kez kullandım yanı en fazla 10 mlsını kullanmısımdır.

canım senle anlaştık .. aklımdasın zaten.... alışkanlıkla yazmışım dune u da... yanlış anlamışsın...

Kızlar konunuz takibimde.. Eğer daha önceki topikte olan olaylar olursa yalnız topik kilitlenmekle kalmayacak konuya kim girerse ban alacaktır.. Paylaşımlarınızı ona göre yapın lütfen..

seertmece eline sağlık bebişim, yeni topiğimiz hayırlı olsun
marc jacobs-daisy 85 ml...aqualina pink sugar 75 ml takasta

canım sagol... baktım kimse yeni başlık açmıo.. yine bana düştü.. geleneksel olarak... bu seferde polemık olmasın.. sevıyelı sekılde takaslar yaspılır umarım...:87:

arkdslr anlastıgmz taktirde takas nasıl yapılıyor.anlatabilir misiniz.buarada bendeki burberry orjınal ve bıkac fıs sıkılmıstr.cok azcık yani

arkadaşar yeni topic çok güzel olmuş benım takaslık parfumlerım
40ml GIVENCHY BE (türkiyede yok hafıf ama kendını bellı eden pudralı bır koku)
45ml CHRİSTİAN LACROİX AVON (dier avon parfümleri gibi hemen ucmuyor koku bır ıkı fıs sıktım)
90ml MYFAİR FLEUR (türkiyede yok resmen çiçek buketı ve en az 2 gun kalıcı)

benimde elimde halaaa
estee lauder pleasures delight(40-45 ml) ve
calvin klein minyatür seti var(15 ml 5 parfüm ),
birde elizabert arden grean tea (15-20 ml)
var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…