Parfümümden vazgeçemiyorum

HYT

Yeni bir hayat...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
940
22
318
Mardin
Mrb bayanlar kendimi bildim bileli bu parfümü kullanıyorum
Artık bu kokuyla bütünleştim.
Pudramımsı azcık kadınsı bir koku bana çok çekici geliyor
Etrafımdakiler beğeniyor
Kalıcı değil yani tenime gün boyu siniyor ama buram buram kokmuyor
Sürekli sıkmak durumunda kalıyorum 100ml bir ayı çıkarmıyor yani:)

Parfümüm bu Pastel Dolce Rosa
Notalarıda bunlar Çiçek bahçelerinin büyülü çiçeği Frezya’yı içinde barındırıyor.Dolce Rosa şeftali ve mandalina gibi diğer sıcak ve genç meyvelerin özleriyle Dolce hedef kitlesini de gençleştiriyor.
Dolce’nin çiçek bahçesinden etkisi iddiasının ötesinde çekici bir koku.
Gözle görünmeyenlerdir,bir kadını unutulmaz kılan..

Sizden istediğim özellikle kalıcı,bu notalardan oluşan bir parfüm önermeniz

Son düzenleme:
Notalarından anlamam

Ama hayatımda duyduğum en kalıcı koku Dior hiypnotic posion

Notalarından anlamam

Ama hayatımda duyduğum en kalıcı koku Dior hiypnotic posion

ykmden aldım hypnotic poison bende hiç kalıcı olmadı bende çok kalıcı diye almıştım halbu ki.birde deodarantını aldım ama henüz hiç sıkmadım çünkü koku kendi başına bile ağır geldi yakışmadı bana

@HYT

Frezya ve mandalina kokulu parfüm istersen:

Kesinlikle "dior addict 2" derim.

Ayrica dior´un "forever and ever dior" u da frezya agirliklidir.

Ve Gucci Rush 2 de frezya kokusudur.

Seftali kokusu dersen Tommy Hilfiger´den "Peach Blossom"(mavi kurdela).

Seftali kokular arasinda "Violet Eyes" Elizabeth Taylor gizli favorimdir, seftaliye ragmen cok kadinimsi pudrali bir koku, bulursan muhakkak denemelisin.

Deneylerinden bahsedersen sevinirim, ona göre daha yardimci olmaya calisirim,

Bol sans Tatlim,

bilemiyorum ama bende patelin parfümlerini(edtlerini) beğenirim daha önce pastel parfüm ve pastel dolce vita kullandım ve dolce vitaya herkes bayılırdı bi sıkayım gün bayu kalmasada baya kalırdı hatta herkes ohh bu ne adı falan derdi dolce vita rose denemedim tabi ama zaten bunlar genelde edt ve ya edp oluyor o yüzden kalıcı olmuyor kalıcılık için parfüm almalısın

@HYT

Deneylerinden bahsedersen sevinirim, ona göre daha yardimci olmaya calisirim,

Çok saol canım bir çok örnek vermişsin:)
Hepsini mutlaka denicem

Uzun yıllardır aynı kokuyu kullandığımdan pek parfüm bilgim yoktur
Ama sanırım senin yelpazen geniş:)
Aslında tam olarak istediğim koku pudramımsı egzotik içinde afrodizyak olan meyve-çiçek notalarından oluşan
kalıcı bir koku
Varmı bu tarz
Bu arada açık tenliyim

Kız bak bunu yeni öğrendim
EDT: Fransızcada tuvalet suyuymuş
Ne yani bizde parfüm mü kullanıyormuşuz:)
Bunu bilmem iyi oldu tşklr canım
Bu arada vita zaten dolcedeki ilk parfümüm ama o ağır bazen esans gibi kokuyordu

bahsettiğin parfümü bilmiyorum ama dolcenin parfümlerinden biri lancome poeme e benziyordu. ama ilk aklıma gelen burberry classic oldu şeftali notası içeren sıcak bir koku.

bu parfüm şununla şunun karışımı gibi tarif edebileceğin parfümler varsa söyle ona göre bir tahmin yürütmeye çalışayım

Kendimi bildim bileli bunu kullandığım için hiç başka bir parfüm denemedim:)
Denediklerimide pek hatırlamıyorum bu yüzden şunun gibi diyemiyorum:S

Ama bu koku ne ağır ne hafif
Sert bir koku değilde mayıştıran,şuh diyebilceğim pudramımsı çekici bir koku
İçinde meyve olduğu içinde tatlı bir koku
Hani bazı parfümleri sıkınca ilk önce ne olduğunu kestiremezsin kolonya gibi kokar ya bu öyle değil
Ten kokusu gibi duruyor
Ne bilim ben çok seviyorum bu kokuyu,mutlaka koklanmalı
Tek kusuru kalıcı olmaması sanırım oda edt oluşundan kaynaklanıyor

evet canım rica ederim edt(eau de toilette)kalıcılığı az bir kokular oluyor edp(eau de parfüm) demek ise parfüme en yakın kalıcılıkda kokular parfüm ise esas kalıcı olanlar yani ve doğal olarak 100 küsür üzeri oluyor fiyatları o pahalı olanların geneli parfüm oluyor yani türk markalarının kiler edp ve ya edt olduğundan kalıcılığı az ve ucuzlar
evet öyle dolce vita klasik pastelin kokusu ama sana bişi söyliyim mi o kadar parfüm kullandım pahalı da ucuz da ama hiç biri jaglerimin yerini tutmuyor bayılıyorum ya jaglere başka kokularım olmasına rağmen bunu kullanamaya bile kıyamııyorum sanki

sana bişi söyliyim mi o kadar parfüm kullandım pahalı da ucuz da ama hiç biri jaglerimin yerini tutmuyor bayılıyorum ya jaglere başka kokularım olmasına rağmen bunu kullanamaya bile kıyamııyorum sanki

Hadi ya merak ettim şimdi nasıl bir koku acaba
Dışarı çıktığım zaman mutlaka denicem bunları

canım eau de toillette tuvalet suyu filan demek değil kıyafet parfumu demek yani hani deriz ya gece şu tualetimi giycem filan tuvalet değil o yani.fransızca mı artık neceyse kıyafet demek o aldıklarınızda kıyafetlere sıkılan kokular demek yani kıyafette kalıcı ama tende o derece başarılı değil demek.ve eau de parfum de bildigimiz parfum tene sıkılan ve kalıcı olan yani parfum benzeri filan değil.

[Biliyorum canım
Google aratınca edt fransızlar pek yıkanmadıklarından tuvalet suyu olarak kullanıyorlarmış diye açıklamışlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…