Notalarından anlamam
Ama hayatımda duyduğum en kalıcı koku Dior hiypnotic posion
Notalarından anlamam
Ama hayatımda duyduğum en kalıcı koku Dior hiypnotic posion
@HYT
Deneylerinden bahsedersen sevinirim, ona göre daha yardimci olmaya calisirim,
bilemiyorum ama bende patelin parfümlerini(edtlerini) beğenirim daha önce pastel parfüm ve pastel dolce vita kullandım ve dolce vitaya herkes bayılırdı bi sıkayım gün bayu kalmasada baya kalırdı hatta herkes ohh bu ne adı falan derdi dolce vita rose denemedim tabi ama zaten bunlar genelde edt ve ya edp oluyor o yüzden kalıcı olmuyor kalıcılık için parfüm almalısın
bahsettiğin parfümü bilmiyorum ama dolcenin parfümlerinden biri lancome poeme e benziyordu. ama ilk aklıma gelen burberry classic oldu şeftali notası içeren sıcak bir koku.
bu parfüm şununla şunun karışımı gibi tarif edebileceğin parfümler varsa söyle ona göre bir tahmin yürütmeye çalışayım
Kız bak bunu yeni öğrendim
EDT: Fransızcada tuvalet suyuymuş
Ne yani bizde parfüm mü kullanıyormuşuz:)
Bunu bilmem iyi oldu tşklr canım
Bu arada vita zaten dolcedeki ilk parfümüm ama o ağır bazen esans gibi kokuyordu
sana bişi söyliyim mi o kadar parfüm kullandım pahalı da ucuz da ama hiç biri jaglerimin yerini tutmuyor bayılıyorum ya jaglere başka kokularım olmasına rağmen bunu kullanamaya bile kıyamııyorum sanki
[Biliyorum canımcanım eau de toillette tuvalet suyu filan demek değil kıyafet parfumu demek yani hani deriz ya gece şu tualetimi giycem filan tuvalet değil o yani.fransızca mı artık neceyse kıyafet demek o aldıklarınızda kıyafetlere sıkılan kokular demek yani kıyafette kalıcı ama tende o derece başarılı değil demek.ve eau de parfum de bildigimiz parfum tene sıkılan ve kalıcı olan yani parfum benzeri filan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?