• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümmm

orjinali de açığı da tene sıkmak sakıncalıdır sonucta kimyasal leke yapar kaşındırır alerji yapar kanser yapar vs bilemeyiz. ayrıca bence de kalitesi ve icindeki yag oranına göre kalıcılık belli olur. orjinallere kıyasla açık parfümler daha keskin daha agır daha kalıcıdır. orjinal kullanmam verdiğim paraya yazık. ikisini de kıyafete sıkacaksam daha kalıcı ve ucuz olanı secerim. acıkda da sana mystical, ixora, david walker öneririm. bargello, dp, athena, palermo, eyfel ve sansiro da tanıdık markalardır ama ben pek tutmadım :/

hım evt ama diğer markaları da önerirm çünkü ben bargelloya gittim memnun kalmadım istedigim kokular yoktu mecbur başka bi koku aldım bi de her yerime sıktı çok yağlıydı midem kalktı o aldıgım kokuyu da begenmedim :/ ixora david ve mystical bunlar cok tanınmıyor ama iyi is yapıolar hem kokuları cabuk oturuyo öyle yarım saat alkol kokusu yok hem yagları az. dp cok övülür mesela ama ben onun kokuları da sevmiom. zaten müşteriye güler yüzleri yok onların. istedigim koku mevcut olmasına ragmen o ne ya hic duymadım en ücra köşelerdeki kokuları istiosun dio başka bişi sürüyo falan.. yok yani hem çok pahalı onların parfümleri. internet satışları da yok ayrıca :) mysticalden perceive kokladım cok guzeldi. diğer markaların da var denemeni tavsiye ederim. yves rocher aldım bildigin yeşil elma kokuyor yahu

tende atardamarların geçtiği yerlerde, kulak arkası, boyun ve bilek gibi, daha etkili oluyor. ben çok önceden doldurma parfüm kullanırdım uzun zamandır kullanmıyorum. ürtiker denen bir cilt hastalığım var birkaç yıldır... hastalığın belki parfümle etkisi yoktur ama doldurma parfümlerde alkol oranı fazla, cilde zararlı olur uzun süre tende sıkılı kalması. orjinalleri tene sıkıyorum alerji olmuyor şu an. ama diğerlerinden doldurmadan yanımda sıkılması bile yeterli oluyor, öksürmeye başlıyorum.......

Kıyafete sıkmak daha doğru. Orjinal bile olsa ciltte alerji yapma ihtimali var, sonuçta hepsi kimyasal.

Back