- 27 Temmuz 2020
- 8
- 1
- 36
- 38
- Konu Sahibi Okyanus999
-
Bursada yaşayan olarak siz nereden alıyorsunuz ben de yeni kokular keşfetmeyi seviyorum pahalı markaların uyguna alma yerlerini özellikle tavsiye verirseniz sevinirim şu ara yeni parfüm arayışındayım konu açmanız çok iyi olmuşArkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. Bende parfüm almak istiyorum fakat her yerde orjinal parfüm olmayabiliyor. Acaba siz parfumlerinizi nereden temin ediyorsunuz? Veya şurdan aldım ama pişmanım diyebileceğiniz mağaza var mı ? Birde parfüm alınca hangi mağazalar sample numune hediye veriyor ? Bazı arkdaşlarım sephora veriyor dedi boyner den vermiyorlar dedi ama boynerin int sitesinde baya indirim oluyor arada. Birde ikinci el giyim sitelerinde bildiginiz parfüm sample leri satılıyor mağaza da verilmiyor çok saçma... yeni markaları denemeyi seviyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Bursa da yaşıyorum burdan aldığınız yer varsa önerilerinizi bekliyorum
Nereden alıyorsunuz 2.el uygulama derken ben de aradığım parfümler var oldukça pahalı uygununu orijinalini nerede bulurum merak ediyorum açıkçasıAçık parfümde tek beğendiğim marka D&P. Orjinal parfümler alıp başını gittiği için 2. El uygulamalardan güvendiğim satıcılardan alıyorum orjinal parfüm. En son bi kaç ay önce 100 mllik orjinal Bvlgari Jasmin Noir' i %60-70 dolu bir şekilde 80₺ aldımilk sahibi kokusu ağır geldiği için kullanamiyormus. Bende kullanmaya kıyamıyorum anca özel günlerde kullanıyorum. Gelip gidip kokluyorum anca bitmesin diye gözünün içine bakıyorum resmen çünkü bu kokuyu taklit edemiyorlar açık parfümde .
Avon Oriflame da beğendiğim bir iki kokuyu ara ara alırım hep parfüm sandigimda bulunurlar. Bide 1. Kalitr tester parfüm kulaniyorum yine güvendiğim satıcılardan alıyorum. Bunlarda kendi aralarında kalite olarak ayrılıyorlar çünkü :)
Hay Allah ban yemişBen direk hepsi buradadan aliyorum ucuz ve orjinal oluyor. Saticisi hepsiburada olanlari seciyorum. Yada indirimi takip edip gratis whatsons falan oralardan aliyorum.
Nereden alıyorsunuz 2.el uygulama derken ben de aradığım parfümler var oldukça pahalı uygununu orijinalini nerede bulurum merak ediyorum açıkçası
Nereden alıyorsunuz 2.el uygulama derken ben de aradığım parfümler var oldukça pahalı uygununu orijinalini nerede bulurum merak ediyorum açıkçası
Kizlar cogunlukla erkek parfumu aliyorum ben agir kokuyorlar cunku biraz mide bulandirici ama sigara kokusunu ortuyor ya zaradan aliyorum yada farmasiden
Cnm unisex 40 cesit hangisinden bahsediyor sunUnisex al bence. Erkek kokusu derken ne alıyorsun mesela. Merakımdan sordum
Cnm unisex 40 cesit hangisinden bahsediyor sun
Vatsons parfümleri sahte diye biliyorum cok arastırdım seri numaraları yok ve herkes şikayetçi sahte diyeBen direk hepsi buradadan aliyorum ucuz ve orjinal oluyor. Saticisi hepsiburada olanlari seciyorum. Yada indirimi takip edip gratis whatsons falan oralardan aliyorum.
ya canim bende oyle cok kullanmiorum sigara ictikten sonra akrabalardayken falan s oıkiyorum kokmayim diye sonra cene caliyorlar arada bide carsiya cikarken skiyorum onun disinda bayan kullaniyorumBi kadında blue de chanel ya da ne bilim invictus düşünemedim ondan sormuştum:) oriflame de flamboyant var çok seviyorum ama erkek parfümü diye kullanamıyorum surekli esime aliyorum bi onada bak istersen :)
Unisex de tom ford velvet orchid ve CK one cok begendiim kokular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?