• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümlerinizi Genelde Nerden Alıyorsunuz? Nelere Dikkat Ediyorsunuz?

melekyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3
0
86
Ankara
Parfüm alırken orjinallik sizin için ne kadar önemlidir? Fiyat ne kadar önemlidir?
Ben bu zamana kadar ykm ve tekin acardan alışveriş yapıyordum fiyatlar ve orjinallik benim için çok önemlidir... İnternette alışverişe yeni yeni alışıyorum. Bir arkadaşım parfumarka.com dan bahsetmişti gözatmanızı tavsiye ederim. Agent Provacateur aldım ve teslimat konusunda da çok titiz davrandılar. Burdan daha uygun fiyat veren bildiğiniz site varsa paylaşırsanız sevinirim...

benim belli olmuo nerden aklıma eserse ordan alıorum he tabi bide fiyatları ufakdan araştırırım ama canım süpermarketlerden alıorum coğunlukla

kesınlıkle benım içinde orjınallık çok önemli nedense açık parfum kullanamıorum ben..kendi kazancım olduğu için fiyatıda pek önemsemıyorum..avonun nerdeyse tüm parfumlerı kullandım kullanmayada devam edıorum..netten hiç parfum almadım bence süreklı ırtıbata geçeceğin bi yer olursa daha ei olur ama şu sıralar yenı parfümler arayısındayım bi ara çıkıp bakıcam:)

parfümerilerden alırım
fiyatının yabancı parfümlere göre daha uygun olması nedeniyle yerli parfümlerden alıyorum ama orijinal alıyorum... açık parfüm asla almam...

benim içn ilk planda orijinal olması gelio çnkü hassas ve allerjik bi yapım var sahte parfmler allerji yapıo bende.bir yıldır kullanmayı daha cok sevdigim avon surreal kokusundan cok memnunum diger yandan da tekin acarın indirm günlernden aldıgım parfmler de harika.

valla canim ben pahali magazalardan alirirm genelde ve alirken bilegime sikar yarim saat bekletirim guzelse oyle alirirm suana kadar cok parfum eskittim ama hic igrenc parfum alamdim aldiklarimi herkez begendi

parfüm konusunda cok hassasimdir ben.onun icin kullandiklarim orjinaldir ve yalnizca belirli magazalarda oluyor..

noa yı çok seviyorum e malum öğrenci olunca orjinal parfüm alamıyorum ama en son kullandığım 2 açık parfümde boynumu tahriş etti :( acaba kolyeden midir diye düşünüyorum ama sanmıyorum :( avonun parfümleri tahriş etmiyor.... ama şimdi isilik gibi kabardım... napıyım bende giyierime sıkarım :)))

hayatımda hiç açık parfüm almadım ama geçen gün kızılaydan geçerken arkın siparişlerini verdim o sırada bana sanıp bileklerime sıktılar valla aynı kokuyodu çok şaşırdım zaten 2 alana 1 bedavaydı ne çıkar alıcam 3 tane beğenmezsem atarım zaten

hıı nerden alıyosunuz demişsin freeshoplardan alıyorum canım çok da hesaplı oluyo

Ankara Kızılayda DP bayisinden alıyorum.. hiç bir fark göremedim.. tavsiye ederim

ben de parfümeriden alırım. açık parfüm almıyorum ben de. içeriğine güvenemiyorum. genelde yabancı markaları alırım. (armani she daima favorim) ama bu aralar yerli ürünleri de deniyorum .içlerinde çok hoş kokular var cidden. mali durumuma göre değişiyor aslında.

Arkadaşlar ben tüm kozmetik ürünlerimi strawberrynet.com sitesinden alıyorum. Parfüm, makyaj, cilt bakımı hatta şampuanımı bile ordan alıyorum artık. Neredeyse yarıyarıya farkediyor fiyatları. 1 yıldır tüm ihtiyacımı o siteden alıyorum, çok memnunum. Tek dezavantajı elinize ulaşması 2 haftayı bulabiliyor. Orjinalliğinden şüphe edenler için diyorum, ürünlerin hepsi orjinal.

Arkadaşlar ben tüm kozmetik ürünlerimi strawberrynet.com sitesinden alıyorum. Parfüm, makyaj, cilt bakımı hatta şampuanımı bile ordan alıyorum artık. Neredeyse yarıyarıya farkediyor fiyatları. 1 yıldır tüm ihtiyacımı o siteden alıyorum, çok memnunum. Tek dezavantajı elinize ulaşması 2 haftayı bulabiliyor. Orjinalliğinden şüphe edenler için diyorum, ürünlerin hepsi orjinal.

Bende ordan almaya başladım.Hatta geçen sipariş verdiğim parfumum elime ulaştı bile kokusu falan çok gusel hemde çok uygun fiyatları tavsiye ederim :lepi:

neredeyse 6 yildir parfüme hiç para vermedim desem yeridir.
Allah razı olsun müşterilerimden...
dünyanın neresinden geliyo olurlarsa olsunlar elleri hep doludur hihoyyyt
yalnız bu sene sitemiz üyesi Krdi'den agent provocateur aldim.
bi daha parfüme para vericek olsam tercihim yine Krdi olur hihoyyyt

Ule kermit sevdinmi bu agent provakatör dediğin zımbırtıyı. Bende aldım ama pek hazetmedim kanımca. Sanki olgun ve kokoş kadın kokusu gibi. Ama tousa bittim şahsen. Misler gibi kokuyorum onu sürünce. ben bile kendüme mest oluyorum yav:delphin:

Back