Yok canım satmıyorum kokuları hakkında bilgi isterseniz diye koydum fotoğrafları. Şuanda flowerbomb ve givenchy play de var elimde
Yok canım satmıyorum kokuları hakkında bilgi isterseniz diye koydum fotoğrafları. Şuanda flowerbomb ve givenchy play de var elimde
hmm cicilerin pek bir güzel ... tony guy mı saç bakım setin pek göremedim net .
zamanlama harika tatlim simdi ben idylle almak istiyorum iki kere denedim ama pisman olmak istemiorum evdeki parfumlerin yarisi silaji dusuk o yuzden temkinliyim bu sefer idylle edp mi edt mi koku farkedilirligi etrafa yayilirligi nasil? flowerbomb edt mi edp mi onunda ayni sekilde etrafa yayilirligi nasil? su an la vie est belle var bende flowerbomb sence tatmin edermi simdiden tesekkur ederim basini agrittim:)
Yok canım ben,m hiç önemli değil. Idyle güzel bir koku bende edp var hatta bitmek üzere ama öyle karakteristik bir kokusu yok kendi teninde kalıyor sadece ama kalıcı, flowerbomb bu aralar favorim benim şekerli kokuları normalde sevmem ama bu hem tatlı hem çiçeksi etrafa yayılan bir kokusu var. sanalpazar . com da verdiğim adresten alacaksan oraya zaten sınırlı ürün geliyor tester olduğu için şuan olanlara baktığımda gucci florayı öneririm 40 tl pişman olmazsın diye umuyorum narciso da çok güzel ama 70 tl dyor. Ben şimdi kenzı flower alıcam kendime benim hoşuma gidiyor kokusu yaz için uygun çok yumuşak kokusu var ama herkes sevmiyor tam zevkini bilmediğim için herkesin beğenebileceği parfümleri öneriyorum. Chloe de olabilir onu da geçen arkadaşım almıştı seve seve kullanıyor ama 1. tercih gucci flora
cok tesekkur ederim aslinda ben agir kokulari seviyorum guerlain insolence edp samsara edp shalimar edp elie saab edp jean paul edt ve edp coco m.edp la vie est belle edp klasik poison hypnotic edt ve edp alien edp ...... gidio ama en iyi performansi coco m. insolence samsara la vie est belle sirasiyla hot couture angel sensuous jadore chloe love la petite robe noire edp linstant guerlain nedense bende buram buram yayilmio ozellklle angela herkes sasirio kalmamasina ciceksilere yoneldim bende ama kimisi anane gibi kokuo kimisi hosuma gitmio yapay gelio alien gibi idylle cok hosuma gitmisti ama iste anliyamadim flowerbombada herkes kalici deil yazmis kafam.karisti ama flower ve idylle anneler gununde kucuk boy edinmek lazimm gucci flora bi kere denedim.oda orta karar silaji vardi sanirim bida bakim cok saolll bebisim:):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?