eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 Designers ARKADAŞLAR TESADÜFEN BULDUĞUM SİTEYİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.PARFÜMLERİN İÇERİĞİ VE HANGİ ÜLKEYE AİT OLDUKLARI YAZIYOR TASARIMCILARIYLA BERABER.FAYDALI OLMASI DİLEKLRİMLE SELAMLAR....... http://translate.google.com.tr/tran...a=X&ei=yCX0T9GhK4TOtAbVw6ChBQ&ved=0CG8Q7gEwAw Son düzenleme: 23 Ekim 2012
Designers ARKADAŞLAR TESADÜFEN BULDUĞUM SİTEYİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.PARFÜMLERİN İÇERİĞİ VE HANGİ ÜLKEYE AİT OLDUKLARI YAZIYOR TASARIMCILARIYLA BERABER.FAYDALI OLMASI DİLEKLRİMLE SELAMLAR....... http://translate.google.com.tr/tran...a=X&ei=yCX0T9GhK4TOtAbVw6ChBQ&ved=0CG8Q7gEwAw
bluemel Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2009 1.053 41 363 Elazığ 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 bu site benim en çok vakit geçirdiğim site herhalde.çok seviyorum.
bluemel Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2009 1.053 41 363 Elazığ 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 şu google trenslate kısmını nasıl yapıyosun.ben bişeyler denedim ama yapamadım.sitenin benim için tek kötü yanı türkçe seçeneğinin olmaması
şu google trenslate kısmını nasıl yapıyosun.ben bişeyler denedim ama yapamadım.sitenin benim için tek kötü yanı türkçe seçeneğinin olmaması
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 bluemel .!.: şu google trenslate kısmını nasıl yapıyosun.ben bişeyler denedim ama yapamadım.sitenin benim için tek kötü yanı türkçe seçeneğinin olmaması Genişletmek için tıkla... caım verdiğim 2. lıkte sıtenın dılı cevrılmış turkçeye.Bende googldan yaptım.parfümü ararken googla ismini yazdım kokunun sonra turkçeye çevırdı googla amca sağolsun:)
bluemel .!.: şu google trenslate kısmını nasıl yapıyosun.ben bişeyler denedim ama yapamadım.sitenin benim için tek kötü yanı türkçe seçeneğinin olmaması Genişletmek için tıkla... caım verdiğim 2. lıkte sıtenın dılı cevrılmış turkçeye.Bende googldan yaptım.parfümü ararken googla ismini yazdım kokunun sonra turkçeye çevırdı googla amca sağolsun:)
bluemel Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2009 1.053 41 363 Elazığ 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #5 evet sonradan buldum.teşekkür ederim
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #6 bluemel .!.: evet sonradan buldum.teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim parfüm hastası bırı olarak sizlerede faydalı olması dıleklerımle.....:)
bluemel .!.: evet sonradan buldum.teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim parfüm hastası bırı olarak sizlerede faydalı olması dıleklerımle.....:)