• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümlerden bildikleriniz.....

dolphinss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
123
1
96
Bursa
Paul Smith-LONDON

Paul Smith-EXTREME

Lancome-Miracle Forever

Hugo Boss-Pure Purple

Emprio Armani-Diamonds

Diesel-Fuel For Life Unlimited

YSL-Elle

Bunlardan bildiklerinizi sevdiklerinizi sevmediklerinizi.Hangi tene uygun olduklarını falan yazar mısınız arkadaşlar????Kararsız kaldım........akannehir

Paul Smith-LONDON

Paul Smith-EXTREME

Lancome-Miracle Forever

Hugo Boss-Pure Purple

Emprio Armani-Diamonds

Diesel-Fuel For Life Unlimited

YSL-Elle

Bunlardan bildiklerinizi sevdiklerinizi sevmediklerinizi.Hangi tene uygun olduklarını falan yazar mısınız arkadaşlar????Kararsız kaldım........akannehir
emprio armani diamonds al harikaaaaaaaa bayanssulusmile al al al ....(benden bu kadar daha fazlasını bekleme daha ne diyimm yane )

Ben sadece 2'sini biliyorum:
Lancome Miracle ve Armani Diamonds....
valla bana sorarsan ikiside ayrı ayrı güzel ; Lancome Miracle'a arkadaşlarım bayılırdı o kokuyu sıktığımda sorarlardı ne sıktın ne güzel kokuyorsun diye,
ama bence Diamonds al canım, hem kokusu şahane hem de bildiğim kadarıyla aşırı piyasa olmuş bir parfüm değil Lancome Miracle maalesef biraz öyle...

Ysl- Elle dışında diğer hepsi güzel bence armani kesinlikle çok güzel bayılmıştım o kokuyo bide paul smith-london almaya değer :))

Ben sadece 2'sini biliyorum:
Lancome Miracle ve Armani Diamonds....
valla bana sorarsan ikiside ayrı ayrı güzel ; Lancome Miracle'a arkadaşlarım bayılırdı o kokuyu sıktığımda sorarlardı ne sıktın ne güzel kokuyorsun diye,
ama bence Diamonds al canım, hem kokusu şahane hem de bildiğim kadarıyla aşırı piyasa olmuş bir parfüm değil Lancome Miracle maalesef biraz öyle...

Diamondsu dün denedim koku ilk etapta bana avonun bir parfümü var bilirmisiniz bilmem precevie mi ne tam adını yazamamış olabilirim onu andırdı.Daha sonradan 1saat sonra falan tatlı bir koku oldu sanki...Ama ben kararsız kaldım çünkü o ilk sıktığımdaki koku beni cezbetmedi sonraki koku hoşuma gitti???:1rolleyes::sm_confused:şutarafagitti

chanel sans süper hafif hemde.hatta ben açık alıyorm yine de memnnm tavsiye ederim

Back