• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümle arası çok iyi olanlara soru

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
68
arkadaşlar yaa yıllardır bir çok parfüm denedim ama bir koku var ki hala bulamadımsenağlama

bi kere eski bi koku ve bilindik bi koku, yani 6-7 yıldır aşığıyım, genelde hep turistler kullanıo turist kokusu diyorum oyüzden:ecrin_bebek:

ferah, sabunsu, temiz kokan bşi çok güzel okyanus vari..tanımlamak için kullanabilceğim kelimeler bunlar. ve yeni değil

anımsadıklarınız varsa yazın ben gidip denicem tutturana da dilesin benden ne dilersekaydirigubbakcemile5

bayadır kimsede duymadığım bi koku o yüzden hatrladıklarımı söylüyorum canım..
bi kere eski bi koku 4-5yıl önce de vardı yani belki dahada önceden, turistlerin çoğunda olan bi kokukaydirigubbakcemile3, ferah sabunsu bi koku çok temiz kokuyoboshayallersmile.ağır değil kesinlikle.
hatrladıklarım bunlar.en azndan tahminlerinizi söleyin gidip bakym ben

Cool water veya noa? Amerikadayken ikisini de sokakta çok hissediyordum, üstelik ikisi de uzun zamandır var. Ferah, sabunsu ve temiz kokular, umarım bir işine yarar bilmiyorumkismile

Birkaç tane daha aklıma geldi: Ralph Lauren'lardan adını hatırlamadığım biri, Calvin Klein One, Lanvin Oxygene, Bvlgari Blv...hepsi fresh, temiz ve çok bilinen, biraz da eski kokular...

Giorgio Armani
Acqua Di Gio bi dene bahsettiğin gibi temiz hafif ve hafifte bir okyanus kokusu var değişik bir kokudur opuyorumnanaktan

ben o aqua yı geçen denedim çok ktüydü tavsiye etmiyorum

koku kişiden kişiye değişir tabiki.. benimde kullandığım bir parfüm değildir fresh ve sabunsu kokular ama tarz meselesi bayanssulusmile sen beğenmezsin ama onun tarzına uyar :kedi: burda tom ford diyince ayy diyen tonla insan çıkar ağır olduğu için ama benim için mükemmeldir mesela opuyorumnanaktan

birde sabunsu olan jlo glow var aklıma gelen boshayallersmile

koku kişiden kişiye değişir tabiki.. benimde kullandığım bir parfüm değildir fresh ve sabunsu kokular ama tarz meselesi bayanssulusmile sen beğenmezsin ama onun tarzına uyar :kedi: burda tom ford diyince ayy diyen tonla insan çıkar ağır olduğu için ama benim için mükemmeldir mesela opuyorumnanaktan

birde sabunsu olan jlo glow var aklıma gelen boshayallersmile

ehh bir dene o zaman aquayıı :)) :roflol: :roflol:

tamam arkadaşlar çok teşekkürler denicem hepsini
canımcım cool water değil çünkü onuda kullandım baya. diğerlerine bakıp cevap yazcam
not ediyim önerilerinizi:kahve::dance:

tamam canım onuda yazdım hah bir de hatırladığım bir özelliği daha: okyanus kokusu gibiydi!

Bugün denedim bikaçını
giorgio armani acqua di gio yeni bi kokuymuş yinede sıktım o değil
d&g-light blue çok güzel hafif ama o da değil
ralph lauren in ralph i tropik çiçeksi
cacharel noa da çok güzel sabunsu hafif ama o da değilmafoldumben

Bugün denedim bikaçını
giorgio armani acqua di gio yeni bi kokuymuş yinede sıktım o değil
d&g-light blue çok güzel hafif ama o da değil
ralph lauren in ralph i tropik çiçeksi
cacharel noa da çok güzel sabunsu hafif ama o da değilmafoldumben

bulursan buraya yazar mısın bende çok merak ettim tam benim beğendiğim bir kokuyu tarif etmişsin

hugo boss un hugo su değil
bvlgari nin blv si de değil. o direkt beyaz sabun kokuyo:1:
burda bi topic gördüm almanya kokusu diye.aradığım o koku işte! ama o arkadaşta bulamamş:sinifsinif:
bruno banani gibi bi parfüm denmiş türkiyede yok almanlar çok kullanıo diye bi fikriniz var mı almanyada bulunan yada türkiyede gören arkadşlar var mı??

Back