Parfumde son derece bilgiliyim diyen arkadaslar...?

Hanimeller41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
154
55
98
31
Merhaba arkadaslar birsey sorcktim.ya benim parfum hobim var acayip sekilde parfum severim byle manyak bi durum bendeki.kendim bekarim 4 yildir fln avondan oriflameden fln parfumlerim var oylece duruyorlar acip kullanmis degilim.dedigim gibi benimki tutku alip ceyiz kolime atiyorum aliyorum atiyorum.ya simdi bunlarin tarihi gecmismidir.grci kullanacagimdan da degl alerjimde var ama yinede birilerine hediye edebilirdim veya evlenince esim kullanamaz mi onlari :)

Erkek üye misin evlenince esin bayan parfumy mu kullanacak ayrıca açıksa agizı esansı uçar

Yok yok bayan uyeyim parfumlern arasnda erkek parfumude var o yzdn esim kullanamicak mi diye sordum.kapaklari kapali ya kutularin icinde ama arastirma yaptm ne kdr dgru bilmiyltum acmasamda gidermis.

Bana goree parfum gunes gormeyen serin biyerde durdugu surece en az 2 yil omru var.. Esans da ucmaz agzi aciksa daha cok alkolu ucar oda parfumun bozulmasina sebep olur..

Ay aklima eski bi konu geldi birisi burda zamaninda parfumunuzun bozulmasini istemiyosaniz iyice calkalayin diyodu baya alay konusu olmustu hani dicegim oki bide calkalayi verin bisicik olmaz espiri niyetinde yazdim yanliz he yanlis anlama olurmu :)

Bence bozulmamistir kapagi kapaliysa ve hic gunes gormeyen serin biyerde duruyorsa tabi.. Kokladin mi hic acimsi kokuyor mu?

Hahaha sanirim kolinin icinde baya calkalanmistir kiz yayik ayranimi bu calkalaninca bsy olmasin :)
Valla serin yerde ama hic bakmadim kokularina dedigm gibi bendeki delilik kimbilir hangi ceyiz kutumun icinde onu bile bilmiyorum bazilarinin

Hahaha sanirim kolinin icinde baya calkalanmistir kiz yayik ayranimi bu calkalaninca bsy olmasin :)
Valla serin yerde ama hic bakmadim kokularina dedigm gibi bendeki delilik kimbilir hangi ceyiz kutumun icinde onu bile bilmiyorum bazilarinin
Demekki arakadas yayik ayrani sanmis parfumu calkalamak gerektigini dusunmus
Serin yerde ve acilmamissa bisey olmamistir kesin yinede icine sinmezse ac kokla bence bisey olmamistir kapali kutudaymis bide :))
Zaten parfumun omru ambalaj acildiktan sonra baslar seninkiler daha kutudan bile cikmamis dogru anladim dimi eger oyleyse hic korkma bisey olmamistir parfumlerine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…