• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümde cecile mi ?emotion mu ? she mi ? equal mı?

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
arkadaslar merhaba 26 yasındayım ve düzgün bir koku bulamadım . açık kokuları sevmiyorum çabuk bozuluyor birde tenime zararı oluyor , pahalı olanlarıda almaya kıyamıyorum...
market parfümleri diye geçen bu parfümleri kullananlar varsa kokusu hakkında kalıcıklıkları hakkında bilgi verebilirmisinz :)

yada bunlara benzer başka önerebilceğiniz parfümler varmı

cecile'in yeşil renklisi iris bir de she'nin pembesi çok güzel. hatta she'nin deodorantı bile bayağı kalıcıydı. tavsiye ederim sana:)

cecile'in yeşil renklisi iris bir de she'nin pembesi çok güzel. hatta she'nin deodorantı bile bayağı kalıcıydı. tavsiye ederim sana:)

teşekkür ederiimm bakıyım bii :)) pekii yaş olarak uygun olurmu sizce genelde she liseli kızlar için felan diyenler oluyor cecile içinde öylee :) gerçi yaşla ne alakası varsa :)

bence hiçbirini alma.Parfüm konusu ince iş.Eğer orjınalını alamazsan temızlık kokan bır parfüm tercıh et derim.

:) Nedeen bunlarda orjinal kokular yanii dp ixora vs gibi açık parfümler değilki :) orjinaliini alamam çünkü çok pahalıı ve bana bi parfüm en fazla 1 ay gidiyor aylık 100 tlyide parfüme veremem yani :)

Flormar'ın parfümlerinede bak canım, onlardada güzel kokanlar var.
En fazla 25 TL... Kullananlar gerçekten çok kalıcı olduğunu söylüyorlar.

Bir araştır derim :)

Emotion'un pembesi, she'nin morunu beğeniyorum..

Şuanda da kullanıyorum ama ek olarak yani...

Orjinal güzel bir parfüm, artı she'nin moru... :34:

Ben de Cecile İris Parfümünü aldım set halinde 100 ml edt+deodorant+rol on= 24 lira. çok uygun geldi. kokusunu çok ama çok beğendim. İlk sıktığımda fresh kokulu biraz geçince tatlımsı oluyor içinde şeftali var o yüzden.. tavsiye ederim. pembe diva olan da güzeldi aura mor olan kokusu çook ağır bu ne ya:)) dedim. she nin sexy olanının deodorantını kullanmıştım fena değildi. Bir de 8*4 ün beaty adlı deodorantını kullanıyorum tatlı vanilya kokuyor. Ben beğeniyorum bir bakın kokusuna..

Back