Parfüm

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Edp 75 kesinlikle cok cok hafif ama kalıcı bir koku. Ben her parfümü kullanamıyorum rahatsız ediyor ama bu parfüm hiç rahatsız etmediği gibi resmen arkamdan izi kalıyor.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Edp 75 kesinlikle cok cok hafif ama kalıcı bir koku. Ben her parfümü kullanamıyorum rahatsız ediyor ama bu parfüm hiç rahatsız etmediği gibi resmen arkamdan izi kalıyor.
Merhaba, fiyat bilgisi alabilir miyim lutfen..

Noa 250-280 arası olması lazım hugo boss ta 370 tl ama bunlar orj fiyatları dolum nasıldır koku kalıcılık nasıldır bilemem. Ben sevil den alıyorum parfümlerimi. Kokular hafif ama kalıcı en azından kokusunu dene testerlarla
Tesekkurler canim :KK66:
Ben elinde var da , sen satiyorsun diye dusunerek fiyat sordum :KK66: ilgin icin sagol, bebisine opucukler..

Tesekkurler canim :KK66:
Ben elinde var da , sen satiyorsun diye dusunerek fiyat sordum :KK66: ilgin icin sagol, bebisine opucukler..
Yok hayır zaten satacak kadar kalmıyor parfümlerim kardeşim yılda bikaç kez ziyarete gelir ve her seferindede parfümlerimin üstüne yatar bu arada noa nın kokusu bende temizlik hissi bırakıyor hugo da pudra kokusu diye geçiyor ama bence çok daha tatlı. Bizde seni öpüyoruz

Dolce Gabbana the one kullanıyorum. dan aldım, tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şekerli olmayan, hafif kokulu parfum ariyorum..

Tam senin aradığın parfüm bu firmada var

Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Yeni
Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

X