Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm k.k nın bakımlı hatunları bana yardımcı olabilecek varmı? lancome hypnose roberto cavalli chopard wişh versage one direktion la vie est bella parfüm arıyorum ama orjinal
Ben Parfüm alışverişimi sitesinden yapıyorum. Hem hesaplı hem de gerçekten orjinal parfümler. Aradığınızı bulabiliyorsunuz. Müşteri ile alakalarıda çok başarılı tavsiye ederim :)
slm k.k nın bakımlı hatunları bana yardımcı olabilecek varmı? lancome hypnose roberto cavalli chopard wişh versage one direktion la vie est bella parfüm arıyorum ama orjinal
Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı