• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm tenimizle uyumlu mu, nasil anlayabiliriz?

myfish

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
215
2
621
Arkadaslar ögrenmek istedigim, bir parfüm teninize uygun mu degil mi nasil anliyorsunuz? Hani hep parfüm önerilerinde denir ya "tenine uygunsa al" diye, bir parfüm deniyorum mis gibi, simdi bu parfüm bana uygun degilse kokusu kullandigimda cirkinlesiyor mu? ve ben bu cirkin kokuyu algiliyabilmeli miyim? mesela ben bircok parfüm kullandim, ama hic birisi üzerimde kalici olamadi, yoksa olay bu mu? Kalici olsaydi tenime uygun mu diyecektim.Yoksa hep tenime uymayan parfümleri mi sectim bunca yildir? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim, yardimci olursaniz sevinirim, ilgilenecek Arkadaslara simdiden tesekkürler!!!

bence bir parfümün tene uygun olup olmadığı parfumu sıktığınızdan 15 dakika sonra belli olur.. yani şöyle ki koku 15 dakika sonra tenınızle bütünleşip kendını bulabiliyor..bunun için 15 dakika şartmış öyle duymuştum.. teninizle bütünleşen koku da burnunuza hoş geliyor ve hissedebiliyorsanız tene uygunluk budur.. bence..!
birde şu var mesela ben hypnıtic poison almıştım önceden..denemeden.. eve geldim bileğime bir fıs yaptım 10-15dakıka sonra iğrenç hatta mide bulandırıcı denilebilecek kadar kötü bir koku hissettim..sorun parfumde mi hayır..ya benim tenimle uyuşmadığı için böylesine iğrenç bir koku yayıldı etrafa yada parfum yapan yer kötü..iki secenek var..ki parfmu yapan yer kotu değildi cunku yıllardır ordan alısveris yaparım..
böyle olunca da tek bir secenek kalıyor tenıme uymadı..
burdan anlıyorum ben
umarım biraz olsun yardımcı olabılmışımdır... :))

Back