Avon parfumlerinden wish of love tam sana gore yada Gucci Rush 2 diyorummm....yaşına çok uygun bu kokularrr.....Merhaba,17 yaşındayım.
buğday tenliyim.
bana 1) yaz parfümü tavsiye eder misiniz?
2) ve normal kullanacağım bir parfüm arıyorum,tatlı hoş bi esintisi olan,yalnız çok aşırı tatlı veya çok çiçeksi kokulara dayanamıyorum.yine de dikkat çeken bi parfüm olmasını istiyorum.
şimdiden teşekkürler
Ralph Lauren Ralph i tavsiye edebilirim canım tam yaşının kokusu :)Merhaba,17 yaşındayım.
buğday tenliyim.
bana 1) yaz parfümü tavsiye eder misiniz?
2) ve normal kullanacağım bir parfüm arıyorum,tatlı hoş bi esintisi olan,yalnız çok aşırı tatlı veya çok çiçeksi kokulara dayanamıyorum.yine de dikkat çeken bi parfüm olmasını istiyorum.
şimdiden teşekkürler
Avon kullanmıyorum diğerlerine bakıcam tesekkurler
Bende estee lauder sensuous nude olanı var:) odunsu, hafif tam adı gibi nude tarz bi koku. Hindistan cevizinden kaynaklanan ufak bir tatlılık hakim. Kesinlikle şekerli falan değil cok hafif ama odunsu bir koku nude olanı.senin yaşına uygun bahar kokusu avon femme var tavsiye ederim kalıcıda :)
kızlar bende estee lauder sensuous veya ıntuıtıon kokusunu almayı düşünüyorum bilen varmı ? :)
teşekkürler canım :)Bende estee lauder sensuous nude olanı var:) odunsu, hafif tam adı gibi nude tarz bi koku. Hindistan cevizinden kaynaklanan ufak bir tatlılık hakim. Kesinlikle şekerli falan değil cok hafif ama odunsu bir koku nude olanı.