• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm tavsiyesi istiyorum bayanlar..

PamukSekeyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
2.393
3
0
İstanbul
AVON Incandessence kullanıyordum fakat her tarafta aynı kokuyu duyduğum için parfümümü değiştirmeyi düşünüyorum.
Geçenlerde Dior Jadore baktım kokusu gayet hoştu fakat tam emin olamıyorum.

Çiçeksi, meyveli, şekerimsi kokulardan hoşlanıyorum.
Çok ağır olmayan fakat buram buram hissedilicek bir koku istiyorum.
Rüzgar estiğinde ya da hareket ettiğimde koku burnuma gelsin etrafa yayılsın istiyorum.

Bildiğiniz böyle bir parfüm var mı bayanlar? :26:

Uzun suredir kullandigim ve cok memnun oldugum iki parfumu onerebilirim... her ikiside kaliteli parfumlerdendir ama her cilt tipinde farkli kokabilirler(mutlaka kendi cildinde dene) ve 1 kez 15-20cm den sikman yeterli 3-4kez sikarsan cok yogun gelebilir. Özellikle Angel i kullandigimda mutlaka o gun en az 2 kisi hangi parfum diye yolda sorar ;)

Thierry Mugler
Angel 50ml- 99euro

Cacharel
Amor Amor 100ml- 77euro

Bende amor amor derim yeni tanıştm bu kokuyla ama gerçektende bayıldım diyebilirim çok hoş ve kalıcı üstelik eşimde çok beğendi tavsiye ederim mutlaka denemelisin....

Amor Amor ve Angel'ı biliyorum.
Sevmiyorum.
Daha farklı, değişik bir parfüm arıyorum.

amor amor u kullandım ama dpden almıştım açıkçası beğenmedim çok baygın bir koku, ben hem taze hem çiçek, he de nası desem yeni yıkanmış çamaşır gibi temiz kokmayı seviyorum, tabir komik oldu ama:)

AVON Incandessence kullanıyordum fakat her tarafta aynı kokuyu duyduğum için parfümümü değiştirmeyi düşünüyorum.
Geçenlerde Dior Jadore baktım kokusu gayet hoştu fakat tam emin olamıyorum.

Çiçeksi, meyveli, şekerimsi kokulardan hoşlanıyorum.
Çok ağır olmayan fakat buram buram hissedilicek bir koku istiyorum.
Rüzgar estiğinde ya da hareket ettiğimde koku burnuma gelsin etrafa yayılsın istiyorum.

Bildiğiniz böyle bir parfüm var mı bayanlar? :26:

aslında sırrımı söylememem lazım ama ben de avondan incandessence ve rare goldu kullanıyorum hangisi indirimdeyse onu alıyorum, ikisini de beğenerek kullanıyorum, tenden tene farklılık gösterir elbet kokusu ama çevremden kız olsun erkek olsun hep güzel iltifatlar alıyorum, erkek arkadaşım da çok beğenirdi, hatta çok yakın arkadaşım kokumdan anlıyormuş yaklaştığımı geldiğimi o kadar özdeşleştirmişim kendimle. :34:

Son düzenleme:
amor amor u kullandım ama dpden almıştım açıkçası beğenmedim çok baygın bir koku, ben hem taze hem çiçek, he de nası desem yeni yıkanmış çamaşır gibi temiz kokmayı seviyorum, tabir komik oldu ama:)

aslında sırrımı söylememem lazım ama ben de avondan incandessence ve rare goldu kullanıyorum hangisi indirimdeyse onu alıyorum, ikisini de beğenerek kullanıyorum, tenden tene farklılık gösterir elbet kokusu ama çevremden kız olsun erkek olsun hep güzel iltifatlar alıyorum, erkek arkadaşım da çok beğenirdi, hatta çok yakın arkadaşım kokumdan anlıyormuş yaklaştığımı geldiğimi o kadar özdeşleştirmişim kendimle. :34:

Evet.
İncandessence çok güzel.
Erkek arkadaşım bayılıyor o kokuma.
Ama sıkıldım artık, değişiklik lazım bana :)
Herkeste kullandığım kokuyu duymak hoşuma gitmiyor.
O yüzden farklı birşey arıyorum.
İçi baymıcak böyle rüzgar estiğinde koku etrafa yayılıcak işte öyle birşey istiyorum. :27:

burberry the beat dene bence:1: hem çiçek hem temiz çamaşır demişsin ya :1: bence bir dene :)

narciso rodriguez (edt) kullanıyordum yakın zamana kadar... ağır olduğundan çekinerek almıştım, ilk sıkıldığında gerçekten çok keskin kokuyor fakat hafifliyor.
parfümle ilgili yorumların birisi eşimden ; "selpak gibi kokuyorsun :)"(sanırım pembe kokulu olanları kastederek) diğeri de kardeşimden "aa parfüm kokusu mu bu, ben yumuşatıcı kokuyor sandım..." belki de isteğine uygun temiz koku tanımına uyabilir.

bir de benim fikrim ; pahalı olmayan ve sanırım artık heryerde de çok kolay bulunmayan cotty'den chanson d'eau gerçekten limonumsu ferah ve tam anlamıyla temiz bir kokudur. ve rüzgar esince rüzgarın kokusu gibi inceden duyulur da sanki..

Back
X