Parfüm takası

sağol bluemelcim evet hanımlar takas diil de satın almak isterseniz benim topiğime bir bakın , ama sadece istanbul içi olsun, elden vermek istiyorum çünkü

rica ederim. senin insolece ilgimi çekti ama elimde onun için takaslık bişey yok şimdilik.ikinci el olarak bişey alıp satmak da istemiyorum.

sağlık olsun canım ya.bendekilerde ralph hariç diğerleri istendi hep ama kesin cevaplar bekliyorum.

sağlık olsun canım ya.bendekilerde ralph hariç diğerleri istendi hep ama kesin cevaplar bekliyorum.

lolita için olumsuz cvp alırsan bana dönermisin
birde ambalajı açılmamış avon elite gentlemen var

Son düzenleme:
tabi.. zaten takaslar hallolduktan sonra giden ürünleri silicem..kalanlar yeni takaslara açık.

erkek parfümlerinden bahsetmişken.bu var bir de.babama hediye geldi ama parfüm falan kullanmaz.100 ml. resimdeki kadar kullanıldı.
erkek kokularını anlatmakta çok kötüyüm ama kesinlikle fazlasıyla kalıcı olduğunu söyleyebilirim.fragranticaya göre en çok hissedilen kokuları tütün,lavanta ve vetivermiş.

bir sanal mağazadan AVON INCANDESSENCE PARFÜM+GÖZ M.TEMİZLEYCİ 26 TL şeklinde aldım satış temsilcilerindede fiyatı aşağı yukarı aynıdır.
var mı sizde bu parfümden arkadaşlar sitelerden almam taklit falan olmasın direk avon katalogundan alınsınki koku aynı olsun çünkü eşim bundan başka koku sevmiyo :2:

bende ki parfümler bunlar
takas etmek isteyen olursa sadece avonun bu parfümüyle takas etmek istiyorum bide elimde oriflamenin divine Eki Görüntüle 1019945 parfümü var kullanılmış bunlarla takas etmek isteyen olur muu

Eklentiler

• $d.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 93

bu da ixora nın seti.
50 ml parfüm vücut kremi ve simli duş jeli var içinde.bol meyveli tatlı bi koku. yine takaslık.

parfümlerimin hepsi en az bir kere de olsa kullanılıp denenmiş parfümler.resimlerde ne kadar kullanıldığı görünüyor zaten.

Eki Görüntüle 1018084 Eki Görüntüle 1018085

ralph lauren_ralph 30 ml. yarısı kullanıldı resimde görüldüğü gibi.meyve çiçek karışımı bir koku.

oriflame volare 0 ambalajında muhteşem gül kokulu pafüm

buda az kullanılmış avonun vucut spreyi

yine avonun harika parfümü muhteşem kokuyor çok hafif

ve bu var emationun parfumu yarısından az dolusu duruyor çiçekli güzel koku daha var volareyi sıfır parfümle takas edebilirim diğerleri divine yada ralp laurenle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…