Parfüm Takas Başlığı

Merhaba,
Lancome la vie est belle 75 ml ve Georgio Armani Si 100 ml var bende açılmadık.
İlginizi çekerse özelden mesaj atabilirsiniz.

selam kızlar bende de bir kere sıkıp gaza gelerek aldıgım lancome hypnoze var takas için tekliflere acığım. orjinal tekin acardan aldm aynı fiyat scalasında örn: dolce gabbana light blue narciso rodriguez edt vs olabilir

Eklentiler

• 20150124_111438.jpg
    20150124_111438.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba,Elimde 50 ml kenzo flower var. Annem yurtdışından hediye olarak getirmiş ama hiç tarzım değil, bir kere denemek için sıktım sadece, takas tekliklerinizi bekliyorum...

Merhaba,Elimde 50 ml kenzo flower var. Annem yurtdışından hediye olarak getirmiş ama hiç tarzım değil, bir kere denemek için sıktım sadece, takas tekliklerinizi bekliyorum...
Bende givenchy absolutely irresistible var.Takas dusunur musunuz?

.
Menekşe yapraklarının doğal ve hafif orkide notalarıyla birlikteliği sandal ağacı ve misk notalarının sıcaklığı ile devam ederek Divine EdT'nin çok beğenilen kokusunu ortaya çıkarıyor. 50 mlC__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_11355_2.png

Canim orjinal elbette ama satmiyorum. Sadece Dolce Gabbana olursa takas yapabilirim. Yoksa kullandığım parfüm, Dolce diye gittigim YKM den saticinin gazina gelip aldim. Aslinda begeniyorum da ama yine Dolceye döneceğim.

Back