• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm Sürmeninde Bir Raconu Var

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
56.729
217.632
1.223
52
Kim mis gibi kokmak istemez ki? Fakat her defasında bir ton para verip sonra da neden bir türlü kokmuyorum diye şikayet edenlerdenseniz işin püf noktasını bilmiyorsunuz demektir.

Aslında doğru parfümü bulmak önemli fakat parfümü nasıl kullandığınız da çok önemli. Eğer siz bir parfümü nasıl süreceğinizi bilmezseniz işin sırrını çözemezsiniz demektir.

Alkol içeren taze kokular sıktıktan 10-15 sn sonra kokunun özünü hissedersiniz. Bu nedenle parfümünüzü seçerken kokuyu hissetmek için alkolün uçmasını bekleyin.

Parfümünüzü sıkarken şişeyle aranızda 10-15 cm’lik mesafe bulunmasına dikkat edin. Böylelikle kokunun özü teninizle bütünleşecektir.

Parfümünüzü vücudunuzda nabız noktalarına yoğunlaşarak uygulayın. Dalga dalga kokunun yayılacağı birkaç nokta; bilekteki nabız noktaları, kulakların arkası, göğüs kafesinin ortası...

Parfümlerinizin ömrünü uzatmak için mümkün olduğunca karton kutuları içerisinde koruyun. Güneşe ve klimatik değişimlere göre ömrünün uzadığını göreceksiniz.
 
Ben saçlarımın uçlarına sıkıyorum,hatta havaya sıkıp altına geçiyorum o zaman öyle kalıcı oluyor ki yani banyo yapmasanız günlerce saçınızdan gitmiyor.
 
mesureye katılıyorum bende zaralı diyeduymama ragmen sacımada sıkıyorum daha bi yogun kokuyo sankii:)
 
yok canım saça bir zararı olmuyor hatta ben ıslak saçıma sıkıp sonra kurutuyorm daha kalıcı oluyor ve devamlı kokuyor.
 
güzel kokan parfümleri sıkmak hoşta. Bazen otobuste güzel zannedilen berbat kokan parfümleri duyunca burnumun dıreği kırılıyor.:umursamaz:
 
:) sağol cnm.. bende şaşırdım saça zararı ne olabilir diye düşünüyordum öyle denilmiş bir iki yerde.. kafam karışmıştı..
 
güzel kokan parfümleri sıkmak hoşta. Bazen otobuste güzel zannedilen berbat kokan parfümleri duyunca burnumun dıreği kırılıyor.:umursamaz:

Evet çok kötü oluyo o durum akannehir Bende saçlarıma sıkıyorum günlerce kokluyorum kaydirigubbakcemile3
 
Back
X