• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm sıktıktan bir süre sonra bayat kokması problemi

SapkamDoluCicekle

home is where the heart is
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
783
765
33
merhabalar
Orjinal ve doldurma parfümlerim var. Yeni tarihli veya eski tarihli farketmeksizin hepsi sıktıktan 3-4 saat böyle acı-bayat kokuyor.
Kıyafetimi kokladığım da o taze fresh kokulardan eser yok.
Parfümlerim, cacharel noa’dan victoria secret’a kadar aynı şekilde.
Meyve-pudra farketmeksizin bi bayatlamışlık hissediyorum.
İkinci kere aynı kazağı kıyafeti giymek istemiyorum terlemesem bile. Aynı kıyafeti de geçtim gün içerisinde koku burnuma geldiğinde de (4-5 saat içinde) yine bayat kokuyor
Bu soruna bir çözüm bulan var mı?
Aradığım koku her daim tertemiz yumuşak taze tatlı bir koku sanki duştan çıkınca şampuan kokusu gibi olması :)

Brihgt Cristal Absolute Versace. Bana hep classic pantene şampuan kokusunu hatırlatır :)

Oriflame de de bi dönem Dancing Lady vardı ama artık üretilmiyor maalesef :KK42:

Bvlgari Omnia Crystal tavsiye ederim şampuan gibi değil ama ne hafif ne ağır bi koku bence karakterli cok şık. Elimdeki 1-2 parfümüm bitsin alicam. Orjinalini dene. File marketlerde 160 lira civarında. Açık deneme sakin hiç benzetememisler.

Son düzenleme:
Brihgt Cristal Absolute Versace. Bana hep classic pantene şampuan kokusunu hatırlatır :)

Oriflame de de bi dönem Dancing Lady vardı ama artık üretilmiyor maalesef :KK42:

Bvlgari Omnia Crystal tavsiye ederim şampuan gibi değil ama ne hafif ne ağır bi koku bence karakterli cok şık. Elimdeki 1-2 parfümüm bitsin alicam. Orjinalini dene. File marketlerde 160 lira civarında. Açık deneme sakin hiç benzetememisler.
Merhaba tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Bright crystal denedim güzel ferah bir kokuydu ama nedense 4-5 saat sonra bayat bir koku hissediyorum tenimde kiyafetimde. Psikolojik mi acaba bilemedim :) absolute versiyonunu merak ettim :)
Bvlgari duydum ama deneme firsatim olmadi bir turlu :)

Merhaba tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Bright crystal denedim güzel ferah bir kokuydu ama nedense 4-5 saat sonra bayat bir koku hissediyorum tenimde kiyafetimde. Psikolojik mi acaba bilemedim :) absolute versiyonunu merak ettim :)
Bvlgari duydum ama deneme firsatim olmadi bir turlu :)

Bright Crystal Edt olanı bende sevmiyorum. Sıktıktan bir süre sonra sanki ıhlamur yaprağı gibi kokuyo hic hosuma gitmiyor o yüzdem içerisinde bu nota var mı hiç bakma gereği duymadim. Absolute versiyonunda kırmızı mayhoş/ekşi meyveli bir notayı daha yoğun yapmışlar gibi bu hali daha çok hoşuma gidiyor.

Bright Crystal Edt olanı bende sevmiyorum. Sıktıktan bir süre sonra sanki ıhlamur yaprağı gibi kokuyo hic hosuma gitmiyor o yüzdem içerisinde bu nota var mı hiç bakma gereği duymadim. Absolute versiyonunda kırmızı mayhoş/ekşi meyveli bir notayı daha yoğun yapmışlar gibi bu hali daha çok hoşuma gidiyor.

Saçma gelebilir belki ama Bright Crystal bana sanki biri terliyken üstüne güzel bir parfüm sıkmış gibi hissettiriyor :D ilk önce açık parfümcüden denemiştim testerını bulamadığım için. Açık olduğundan böyle kokuyordur herhalde dedim orjinalini denedim yine aynı his var :D Absolute hiç deneme fırsatım olmadı

Back