parfüm sevmeyenler

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
parfüme karşı alerjim var. başımı ağrıtıyor ve midemi bulandırıyor. başkasında kokusunu duymam yeterli
dışarda deodorant niyetine parfüm kullanan o kadar çok kişi var ki inanın sigara dumanı gibi rahatsız oluyorum. gündüz vakti bile ağır parfümler kullanılıyor ve ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum. sevdiğim kişilerin kendi kokusunu her zaman tercih ederim

yani bazı kokular hoşuma gitmiyor değil ama uzun süre burnuma gelince başım ağrıyor

deodoarantları annemde sevmiyor migrenin olabilir ondan parfümlerde sorunu yok ama annnemin çok sıkmadığın sürece bir doktora başvur bence

yani bazı kokular hoşuma gitmiyor değil ama uzun süre burnuma gelince başım ağrıyor

bence herkes güzel kokuyu sever. Aslında yanlış tercihler başağırtıyor doğru. Parfüm teni sevmemiştir ya da yanlış zamanda kullanılmıştır ya da kirli tene uygulanmıştır. Sırf temizlik kokan parfümler var mesela sırf sabun kokan temiz hissettiren...

Bence o tür kokular senin de hoşuna gidecektir ama cidden doğru tercih ve doğru kullanım miktarı çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…