• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm seçiminde yardım

Gunef94

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
49
19
288
Öncelikle merhabalar.. ben parfüm seçiminde çok kararsızım ve buraya danışmak istedim. sürekli parfüm değiştiriyorum çünkü istediğim gibi bulamadım. :S bi tane parfümü çok sevmiştim oriflame savannah sensuous. turuncu renkliydi hatırlayan olur mu bilmem. onu çok severek kullanmıştım malesef ki yok artık. sonra avonun secret fantasy'sini kullandım ama onuda istemiyorum. şimdi 3 parfüm arasında kararsızım :(
1.)avon little gold dress
2.)avon wish of love
3.)avonun bu ay çıkardığı sanırım my red diye kırmızı şişeli parfümü.
bu parfümler hakkında fikri olanlar yardımcı olsunlar lütfen. başka kalıcı ama ağır olmayan ortama girdiğinde farkedilip güzel kokan bi parfüm önerisi varsa alabilirim :) şimdiden çook teşekkürler biliyorum çook uzun oldu ama :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar.. ben parfüm seçiminde çok kararsızım ve buraya danışmak istedim. sürekli parfüm değiştiriyorum çünkü istediğim gibi bulamadım. :S bi tane parfümü çok sevmiştim oriflame savannah sensuous. turuncu renkliydi hatırlayan olur mu bilmem. onu çok severek kullanmıştım malesef ki yok artık. sonra avonun secret fantasy'sini kullandım ama onuda istemiyorum. şimdi 3 parfüm arasında kararsızım :(
1.)avon little gold dress
2.)avon wish of love
3.)avonun bu ay çıkardığı sanırım my red diye kırmızı şişeli parfümü.
bu parfümler hakkında fikri olanlar yardımcı olsunlar lütfen. başka kalıcı ama ağır olmayan ortama girdiğinde farkedilip güzel kokan bi parfüm önerisi varsa alabilirim :) şimdiden çook teşekkürler biliyorum çook uzun oldu ama :)

Ben avonda en çok incandessence'yi kullandım. sarışınlara beyaz tenlilere önerilecek bir parfüm. little gold dress'i katalogtan kokladım güzel gibi. City Rush Glamour da güzel kokuyordu. Satan arkadaş Today'i çok övdü onu hiç denemedim ama merak ediyorum. wish of love bence 22 yaş ve altına uygun, çocuksu geldi bana...

Ben avonda en çok incandessence'yi kullandım. sarışınlara beyaz tenlilere önerilecek bir parfüm. little gold dress'i katalogtan kokladım güzel gibi. City Rush Glamour da güzel kokuyordu. Satan arkadaş Today'i çok övdü onu hiç denemedim ama merak ediyorum. wish of love bence 22 yaş ve altına uygun, çocuksu geldi bana...

öncelikle teşekkürler :) bu incandessence'yi duymuştum daha öncede beğenildiğini. ben de beyaz tenlyiim zaten uyar sanırım bana. evet little gold dressi bende katalogdan gördüm . ama city rush glamour'u koklamadım. today'ı koklarsan buraya yazarsan sevinirim :) wish of love benim yaşıma uygun o zaman gibi.

wish of love alma bence ağır geldi bana. my red avonda değil oriflamede kremsi hoş bi kokusu var katalogtan kokladım :40:

Back