• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm Seçiminde Önerileriniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi sweet__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

içlerinden en güzel olanı hangisi ???

• Paco Rabbane Ultraviole

OY: 8 34,8%
  • Estee Lauder Intuition

OY: 1 4,3%
  • emporio armani she

OY: 12 52,2%
  • Cerruti 1881 Woman

OY: 2 8,7%

• Ankete Katılan
    23
S

sweet__

Ziyaretçi
arkadaşlar bu aralar bir parfüm almak istiyorum ama karar veremiyorum . aklımda 4 adet parfüm var
bende size danışmaya karar verdim
esmer tenliyim ama tenim cok koyu değil .
migren rahatsızlıgım var bu nedenle şekerli ve cok cok agır kokuları sevmıyorum (vanilyalı ..gibi)
benim şeçtiğim 4 kokudan hangılerini tavsiye edersiniz birde sizden ricam kokuyu biliyorsanız lütfen tarif edin yanı çiçekmi - meyvamı -baharatmı ...vb gibi

anket gibi yapıyorum ki en çok begenilen kokuyu daha rahat anlıyım :)))

şimdiden çoooook teşekkür ederim yardımlarınız için

kimse yokmu bana yardım edecek şimdi :(((

Aslında yazdığın kokuların hepsi çok güzel, tarif etmek zor çünkü hem kokular tenden tene değişiyor hem de herkesin bir kokuyu algılayışı farklı, ama bu kokulardan en güzelleri ultraviolet bence...hafif tatlımsı bir koku ama rahatsız edici değil, intuition da güzeldir ama oldukça kadınsı bir koku, armani she de genelde erkeklerin beğendiği bir kokudur..

sagol cnm ilgilendiğin için.. bugün iş yoğunluğundan fırsat bulup bır tanesini deniye bildim ancak .. ultraviolet .gercekten hoş kokusu var hafıf önce çiçeksi gibiydi zamanla hafif şekerli bir hal aldı ama diğerlerinede bakmak istiyorum ..

istediğim koku öyle bir koku olmalı ki hem çekici hem güzel hemde hissedilebilen bir koku buram buram kokmalı yanı devamlı tazeleme geregi duymamalıyım offfff çok kararsızım .. :çok üzgünüm:

sürekli parfüm değiştirmekten hoşlandığım söylenemez benim kokum olsun istiyorum ama hangi koku bulamıyorum :sm_confused:

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum, üstelik çok beğenerek alıyorum ama eve gidince pişman oluyorum, bu yüzden ben kendimce bir yöntem buldum 5 ml lik küçük şişeler var açık parfümcülerde, öyle bir şişem var, ruj gibi, kokunun önce açığını alıyorum 5 ml lik eğer beğenirsem orjinalini alıyorum, o kadar çabuk sıkılıyorum ki 30 ml bile çok geliyor bana bazen..
kokunun kalıcılığı tene bağlı, bana çok hafif gelen bir koku başka bir arkadaşımda buram buram kokabiliyor, doğru parfümü deneye deneye bulucaz..ben en çok miracle, lacoste femme, tommy girl, chanel chance, 212 sexy gibi kokuları seviyorum....bi de her tende kalıcı olan kokular var mesela chanelin, diorun kokuları genelde çok kalıcıdır..

Paco Rabbane Ultraviole var bende ve ben severek kullanıyorum

Bende eskide ultraviolet vardır,hoş değişik bir koku ve çok kalıcı.Bence esmer kaızlara ve kadınlara tam uygundur.Tarif etmeye çalışırım-bende azcık çiçek,azcık baharat ve vanilya.Tenle temasda kadifemsi pudra kokusuna dönüşüyor.Tatlı,ekonomik ve çok kalıcı bir koku.Ben 50 ml kullandım ve hep kokuyu değiştirdiğim için bu ilk ve son kullandığım oldu.Ama hoş bir koku gibi kaldı aklımda

Bende eskide ultraviolet vardır,hoş değişik bir koku ve çok kalıcı.Bence esmer kızlara ve kadınlara tam uygundur.Tarif etmeye çalışırım-bende azcık çiçek,azcık baharat ve vanilya.Tenle temasda kadifemsi pudra kokusuna dönüşüyor.Tatlı,ekonomik ve çok kalıcı bir koku.Ben 50 ml kullandım ve hep kokuyu değiştirdiğim için bu ilk ve son kullandığım oldu.Ama hoş bir koku gibi kaldı aklımda

Bende eskide ultraviolet vardır,hoş değişik bir koku ve çok kalıcı.Bence esmer kızlara ve kadınlara tam uygundur.Tarif etmeye çalışırım-bence azcık çiçek,azcık baharat ve vanilya.Tenle temasda kadifemsi pudra kokusuna dönüşüyor.Tatlı,ekonomik ve çok kalıcı bir koku.Ben 50 ml kullandım ve hep kokuyu değiştirdiğim için bu ilk ve son kullandığım oldu.Ama hoş bir koku gibi kaldı aklımda

ben emporio armani kullandım uzun yıllar gayet memnundum tavsiye edebilirim

ankete koyduğun parfümler zaten çok ağır kokular değil zaten canım

hepiniz sagolun arkadaşlar pc ım arızalandıgı için giremedim. emporio armani she denedım güzel bir koku ama ağır geldi bana migrenim var malesef agır kokular etkiliyor hemen .Estee Lauder Intuition bunuda denedim pek begenmedim sanki biraz daha illerki yaşlar için olabilir .
Cerruti 1881 Woman bunu denemedim baktıgım yerde yoktu hala merak edıyorum acıkcası :)
Paco Rabbane Ultraviole hoşuma gitti hafif bir koku tenimde kaldıkca hafif baharat kokusuna dönüşüyor begendim yanı bunun ufagından alıp bir süre test etmek istiyorum :)))

buarada arkadaşlar ''Herrera'' isimli parfümü kullananız var mı? bunuda merak etmeye başladım dünden beri Angelina Jolie nın kullandıgı parfümmüş... kendiniz bildi bileli bunu kullanırmış ne baharat kokuyor nede çiçek kokuyormuş merak ettim doğrusu :)))

Back