• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm Seçimimde Yardımcı Olabilir Misniz?

ermis26

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
6
0
6
Eskişehir
Kendime uygun kokuyu bu zamana kadar tam anlamıyla bulamadım. Beyaz tenliyim, fresh ve oryantal kokular hoşuma gidiyor. Parfümde aradığım özellik kalıcılık ve insanlar tarafından fark edilebilir olması. Benim aklıma takılan kokular var deneyenleriniz ve kullananlarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Givenchy Play (Mor Olan)
Bvlgari Omnia Crystalline
Coco Chanel Mademoiselle
Givenchy Very Irresistible L'Intense
Cacharel Noa
Versace Crystal Noir
Bvlgari Blv
Chanel Chance

Kendime uygun kokuyu bu zamana kadar tam anlamıyla bulamadım. Beyaz tenliyim, fresh ve oryantal kokular hoşuma gidiyor. Parfümde aradığım özellik kalıcılık ve insanlar tarafından fark edilebilir olması. Benim aklıma takılan kokular var deneyenleriniz ve kullananlarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Givenchy Play (Mor Olan)
Bvlgari Omnia Crystalline
Coco Chanel Mademoiselle
Givenchy Very Irresistible L'Intense
Cacharel Noa
Versace Crystal Noir
Bvlgari Blv
Chanel Chance
chanel chance ile 1 yıldır aşk yaşıyoruz öneririm :16: sıkılınca far away'e geçtim kalıcığı fena değil. oryantal bir koku onu da öneririm

Chance bence yaz için uygun bir koku değil.
Coco Mademoiselle daha uygun. Ayrıca Versace Crystal Noirde kış kokusu.
Noa yaz için uygun olabilir ama bence çok hafif basit bir koku değmez o paraya.
Benim sana önerim yaz için, YSL Babydoll veya Guccirush 2.
Veya Victoria Secret Bombshell.
Hindistan cevizi kokusunu seviyorsan Yves Rocher'in Hindistan cevizli parfümü de güzel.

Chance bence yaz için uygun bir koku değil.
Coco Mademoiselle daha uygun. Ayrıca Versace Crystal Noirde kış kokusu.
Noa yaz için uygun olabilir ama bence çok hafif basit bir koku değmez o paraya.
Benim sana önerim yaz için, YSL Babydoll veya Guccirush 2.
Veya Victoria Secret Bombshell.
Hindistan cevizi kokusunu seviyorsan Yves Rocher'in Hindistan cevizli parfümü de güzel.

Öneriler için teşekkürler ilk fırsatta bunları da denicem.

Kızlar ixora nın bi parfümü var süper ama kodunu bilmiyorum :( arkadşımda kokladım hayran kaldım ixora dedi meğer onunda kodları varmış. Aranızda ixora kullanan var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz ? 3 senedir aradığım parfümü bulamadım....nıvea ınci özleri deodorant kullanan yada kokusunu bilen vardır muhakkak onun kokusu gibi parfüm arıyorum krem pudra çiçek hepsi harmanlanmış sanki ...yaz kıs kullanılabilecek bir koku . . .noa kullandım tenimde denildiği gibi pudra kokulu bir hal almadı . . .beyaz tenliyim ne önerirsiniz ?:21:

arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz ? 3 senedir aradığım parfümü bulamadım....nıvea ınci özleri deodorant kullanan yada kokusunu bilen vardır muhakkak onun kokusu gibi parfüm arıyorum krem pudra çiçek hepsi harmanlanmış sanki ...yaz kıs kullanılabilecek bir koku . . .noa kullandım tenimde denildiği gibi pudra kokulu bir hal almadı . . .beyaz tenliyim ne önerirsiniz ?:21:

Oriflame Paradise Edp diyorum. çiçeksi pudralı ve oldukça kalıcı.... yaz kış kullandım, saçlarımı boynuma bileğime sıktım. yanıma yaklaşan herkes fark etti ve sordu parfümü...

Back