• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm sahtekarlığına kanmayın

nnssbbrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
77
59
88
İstanbul
Bir sitede %100 orijinallik garantisi ile test er satışı var. Fiyat da iyiydi, hata da burada zaten nasıl oldu da kandım o parfüm o fiyata verilecek bir parfüm değil ama oldu işte belki test er olduğu için uygundur dedim ama nerede.
Ertesi gün iadeye verdim çünkü orijinallikle yakından uzaktan ilgisi yok yıllardır kullandığım parfüm olmasa bile anlardım sahte olduğunu içinde tortular yüzüyor şişe ayakta bile duramıyor sallanıyor.
İşin tuhafı iade almıyorlar bir bahane buluyor kutunun kenarını yırtmış fotoğraf çekmişler neymiş tekrar satışı olamayacağından iade kabul edilmiyormuş. Satma zaten onu bir daha sahtekarlar sadakam olsun size yeter ki başkalarını kandırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Checkcosmetic.Com'dan seri numarasını sorgulattın mı parfümün canım?
Teşekkürler bu arada uyarın için

Canım ben burda hep yazıyorum lütfen internette sitelerde veya instagtam hesaplarında tester adı altında satılan parfümler almayın diye :KK43:

Keşke bilindik bir siteden tester değil de normal olarak alsaydın. Mizu,misspera,hızlıal gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Checkcosmetic.Com'dan seri numarasını sorgulattın mı parfümün canım?
Teşekkürler bu arada uyarın için

Canım ya parfüm seri no sorgulatmak çok mantıklı değil ki orjinal bir seri no al bas hepsinin altına, sorguda evet üretildi diyor ama aynı numara kaç şişede var kim bilir:))
Her yerde rezil etmek gerekiyor böyle siteleri barınamasınlar ben biraz da deneme amaçlı aldım hakkaten ne gelecek diye merakımdan :))

Canım ben burda hep yazıyorum lütfen internette sitelerde veya instagtam hesaplarında tester adı altında satılan parfümler almayın diye :KK43:

Keşke bilindik bir siteden tester değil de normal olarak alsaydın. Mizu,misspera,hızlıal gibi.

janna'cım haklısın ben böyle bir hata yapmazdım ama bir keresinde ufak bir parfümeride orjinal tester satıldığını görmüştüm belki dedim burada da orjinal ürünler var sonuçta bu da öyle birşey mi diye deneyeyim dedim ama yok nerdeee....
işin tuhaf yanı iade garantisi var diyor satarken ama iade almamak için sahtekarlık yapıyorlar..
tutmuş bana karton kutunun resmini çekmiş gönderiyor, kutu ezilmiş taşıma aşamasında doğal olarak bir kenarı da yırtılmış güyaa ve kesinlikle eminim yırtık filan yoktu kutusunda kendi yırtmış belliki. sonuçta 100 liralık şey ama peşini bırakmıycam ben gider bir garibana veririm 100 tl yi sevap olur en azından:))

Cayma hakkımı kullanarak iade ettiğim parfümün aynısını geri yolladılar ben de kargoyu almadan geri yolladım açıklama kısmını boş bıraktığım için kargoyu benden kestiklerini söylediler (cayma hakkını kullanırken açıklama yapmak zorunlu değil). Bu parfümle birlikte 2 parfüm daha almıştım tekini sıkmış bulundum koku değişikti, internetten kontrol ettim üretim tarihi 2008, ürün rafta bozulmuş. Sıkmadığım parfümü iade ettim onun da kargosu bana yansıtıldı. O kadar maile mesaja doğru düzgün cevap gelmedi sürekli aradım 1 ay uğraştım git gel işlemlerinden oluşan 5 kargonun 3'ünü benden keserek iade yaptılar. Elimde de tarihi geçmiş kokusu bozulmuş kullanılmayacak parfüm kaldı.

mizu ve missperanin disinda baska sitelere guvenmiyorum malesef heleki tester adi altinda parfum satmaya calisan hic bi siteye guvenmiyorum:KK12:

Back