H hmytd Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2015 3 1 34 27 Mart 2015 Konu Sahibi hmytd #1 avon wish of love'ın kokusuna en yakın kalıcı bi parfüm önerisi olan
H hmytd Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2015 3 1 34 1 Nisan 2015 Konu Sahibi hmytd #3 teşekür ederim ama kokusu kalıcı değil gibi yorumlar okudum. siz kullandınız mı gerçekten kalıcı değil mi ya ?
teşekür ederim ama kokusu kalıcı değil gibi yorumlar okudum. siz kullandınız mı gerçekten kalıcı değil mi ya ?
Grey_ Popüler Üye Pro Üye 26 Ekim 2014 2.394 5.073 1 Nisan 2015 Konu Sahibi hmytd #4 hmytd .!.: teşekür ederim ama kokusu kalıcı değil gibi yorumlar okudum. siz kullandınız mı gerçekten kalıcı değil mi ya ? Genişletmek için tıkla... Avon parfümü olan wish Of Love kalıcı olduysa sende emin ol bu parfümde onun kadar kalıcı olur canım :)
hmytd .!.: teşekür ederim ama kokusu kalıcı değil gibi yorumlar okudum. siz kullandınız mı gerçekten kalıcı değil mi ya ? Genişletmek için tıkla... Avon parfümü olan wish Of Love kalıcı olduysa sende emin ol bu parfümde onun kadar kalıcı olur canım :)