• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm önerisi?

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
isteklerimi sıralıyorum kızlar:40:
beyaz ten için
20li yaşlara uygun
ağır şeker meyve kokmayan
sabun çiçek gibi çok hafif olmayan
sexy etkileyici
kalıcı bir parfüm arıyorum bi kaç seçeneğe indirip gidip denemeyi düşünüyorum yardım ediniz lütfen:16:

beyaz ten için
20li yaşlara uygun
sexy etkileyici
kalıcı bir parfüm arıyorum bi kaç seçeneğe indirip gidip denemeyi düşünüyorum yardım ediniz lütfen:16:

cacharel noa (seksi denemez ama tarz bi koku)
lancome hypnose
burberry the beat
christina aguilera by night
elizabeth arden 5th avenue (beşinci cadde)
chanel allure
calvin klein obsession
ralph lauren romance :61::61:

sağ olun kızlar çok seçenek oldu yahu bunları koklamaya kalksam döverler zaten ben koklarken bayılırım bir ay boyunca deneyip durucam sanırım :52:

bugün gittim bolca parfüm denedim ilgilenen kişiye bi kaç isim ben verdim bi kaç öneri o yaptı elimde kolumda yer kalmıycağı için o deneme kağıtlarına 10 15 tane parfüm sıktık hangi parfüm olduğunu bilmeden eledim ayırdım falan 4 taneyi kendi üzerimde denedim sonra ikisi felaket ağır geldi hala kokusunu alıyorum bayılıcam ama çok kalıcıymış yıkadım çıkmadı :52: diğer ikisi çok hoş biri escada magnetisim en sonunda dayanamayıp denedim ilk başta çok hoşuma gitmedi o kadar övülen parfüm bu mu dedim ama şuan inanılmaz güzel bi kokusu var. diğeride çok hoş ama adını unuttum kahverengimsi bi şişesi vardı yuvarlak gibi bunlar tenime yakıştı ama aramaya devam :46:

Jean Paul Gaultier Klassik X çok güzel ve acayip kalıcı geçen yıl parfümcümden tester almıştım en son aldığım pacco rabbane ultraviolet bu da süper lidyanadan 65 tl ye aldım indirimle 105 e düşmüştü 40 tl kuponum vardı.şimdide halama chirstna agulera by night aldım 2 tane 109 tl 50 tl kuponla gelince kokusu hakkında yorum yaparım

dior hypnotic poison benim kokusunu çok beğendiğim ve erkeklerinde beğendiği bir parfüm
ayrıca victoria's secret pink parfümleri güzel oluyor ve vs'ın daha bir çok parfümü

gerçekler şekerim...
ilk sıkıldığında biraz ağır gelebilir ama aradan biraz zaman geçince fevkaladenin fevkinde kokuyor, yolda durdurup soruyolar hatta

yoksa yıkanınca çıkmayan parfüm bu black orchid mi? :SSS

unisexmiş parfüm o ilginç geldi baktım biraz netten o yüzden daha da merak ettim kokusunu

beyaz ten için
20li yaşlara uygun
sexy etkileyici

ayy heycan yaptım özel mesajına baksana

Son düzenleme:
Kızcağız hafif parfüm istiyorum demiş nekadar ağır parfümler varsa hepsi önerilmiş magnetism nedir allah aşkına ağır tatlı bayık bişey burnumun direğini kıran bir kokudur bana göre hele chanelin kokularına hiç yaklaşma sen beni dinle DKNY Be Delicious'ı kokla ondan sonrasınada sen karar ver :112:

beyaz ten için
20li yaşlara uygun
sexy etkileyici

ben 19 yasındayım ve

escada sexy grafitti
naomi campbell cat deluxe at night
christina aguilera by night
britney spears fantasy yada midnight fantasy
burberry classic
vera wang princess
paris hilton can can
ck euphoria
lancome hypnose
victorias secret little things noir teas

bu kokular hosuma gidiyo çok ağır da değil hafif de değil beni baymayan şekerli meyveli kokular. bi bak istersen daha cok var bakmak istedigim ve sevdigim kokular =) sırayla hepsini koklamaya calısıyorm. yukardakilerin sadece birkacını bilmiyorum ama sevebilecegim kokular olduklarından eminim çok tatlı hoş genç işi kokulara benziyolar şişe olsun içerik olsun ..

Back