Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , bakacağımBen yıllardır armani code kullanıyorum notalarına bakabilirsiniz ama yaz için çok uygun bir parfüm değil. Yazın da yves rocher kullanıyorum evidence. Çiçek kokuları seviyorsanız tavsiye edebilirim
Ysl Libre bu notalara uygun.Her ortama uyum sağlayabilecek, hem gündüz hem de gece kullanımına uygun, mümkünse içerisinde gül olmayan (daha önceki deneyimlerime göre gül içerikli parfümler bir süre sonra baş ağrısı yapıyor bende) , şöyle daha çok mandalina, portakal, vanilya, yasemin, gardenya, orkide tarzı notalara sahip bir parfüm arıyorum. Bana hangi parfümü önerirsiniz?
Libre kullanıyorum çok guzelHer ortama uyum sağlayabilecek, hem gündüz hem de gece kullanımına uygun, mümkünse içerisinde gül olmayan (daha önceki deneyimlerime göre gül içerikli parfümler bir süre sonra baş ağrısı yapıyor bende) , şöyle daha çok mandalina, portakal, vanilya, yasemin, gardenya, orkide tarzı notalara sahip bir parfüm arıyorum. Bana hangi parfümü önerirsiniz?
Ben de bu önerilere bakacağımBen yıllardır armani code kullanıyorum notalarına bakabilirsiniz ama yaz için çok uygun bir parfüm değil. Yazın da yves rocher kullanıyorum evidence. Çiçek kokuları seviyorsanız tavsiye edebilirim
PucciniHer ortama uyum sağlayabilecek, hem gündüz hem de gece kullanımına uygun, mümkünse içerisinde gül olmayan (daha önceki deneyimlerime göre gül içerikli parfümler bir süre sonra baş ağrısı yapıyor bende) , şöyle daha çok mandalina, portakal, vanilya, yasemin, gardenya, orkide tarzı notalara sahip bir parfüm arıyorum. Bana hangi parfümü önerirsiniz?
Ya da muadili Zara Golden DecadeYsl Libre bu notalara uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?